Noul SVP Apple, Angela Ahrendts, participa la deschiderea unui nou Apple Store, trimite primul mesaj angajatilor

 

  Angela Ahrendts, fostul CEO al Burberry, este noul SVP al diviziei de retail din cadrul Apple de doar cateva saptamani de zile si iata  ca in cursul zilei de ieri a participat la primul sau eveniment de deschidere al unui Apple Store. Imaginea de mai sus a fost publicata de catre ea in cursul zilei de ieri prin intermediul propriului cont Twitter, insa nu inainte de a trimite un memoriu intern angajatilor din cadrul diviziei sale.

  In mesajul trimis angajatilor, Ahrendts le multumeste acestora pentru experienta traita in prima luna in cadrul Apple si pentru email-urile de sustinere primite de la ei. Vorbind despre viitor, Ahrendts sustine ca va vizita o buna parte dintre magazinele companiei pentru a afla cum poate fi imbunatatit lantul de retail, concentrandu-se pe imbunatatirea experiente de cumprare din magazinele fizice si cele online.

  Practic Ahrentds va urma metoda lui Tim Cook, actualul CEO avand o strategie similara pentru Apple Store-uri, una care s-a dovedit a avea foarte mare succes.