Noul SVP Apple, Angela Ahrendts, participa la deschiderea unui nou Apple Store, trimite primul mesaj angajatilor

0

 

  Angela Ahrendts, fostul CEO al Burberry, este noul SVP al diviziei de retail din cadrul Apple de doar cateva saptamani de zile si iata  ca in cursul zilei de ieri a participat la primul sau eveniment de deschidere al unui Apple Store. Imaginea de mai sus a fost publicata de catre ea in cursul zilei de ieri prin intermediul propriului cont Twitter, insa nu inainte de a trimite un memoriu intern angajatilor din cadrul diviziei sale.

  In mesajul trimis angajatilor, Ahrendts le multumeste acestora pentru experienta traita in prima luna in cadrul Apple si pentru email-urile de sustinere primite de la ei. Vorbind despre viitor, Ahrendts sustine ca va vizita o buna parte dintre magazinele companiei pentru a afla cum poate fi imbunatatit lantul de retail, concentrandu-se pe imbunatatirea experiente de cumprare din magazinele fizice si cele online.

  Practic Ahrentds va urma metoda lui Tim Cook, actualul CEO avand o strategie similara pentru Apple Store-uri, una care s-a dovedit a avea foarte mare succes.