Prima Pagina aplicatii Google Chrome update aduce compatibilitate cu iOS 8

Google Chrome update aduce compatibilitate cu iOS 8

  Google Chrome, browserul dezvoltat de catre compania Google pentru iPhone si iPad, a fost actualizat in cursul acestei seri, versiunea 35 fiind disponibila pentru download. In changelog-ul dedicat aplicatiei, Google sustine ca noua versiune aduce rezolvari ale problemelor aplicatiei anterioare, imbunatatirea stabilitatii titlului, dar si compatibilitate cu noi versiuni ale iOS, in speta noul iOS 8.

  • Compatibility with new iOS versions
  • Stability and bug fixes

  Daca ati incercat sa utilizati Google Chrome in iOS 8, atunci probabil ati realizat ca browserul nu functioneaza aproape deloc, insa acest update va rezolva problemele. Google Chrome pentru iOS este disponibil GRATUIT in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Chrome – web browser by Google

Gratuit

DESCARCA

Developer: Google, Inc.
Universala
Categoria: Utilities


Descriere: Browse fast on your iPhone and iPad with the Google Chrome browser that you love on desktop. Pick up where you left off on your other devices, search by voice and save up to 50% of data usage while browsin…


Dimensiunea aplicatiei este: 28.5 Mb


  • heming

    Pana ce nu se lanseaza oficial iOS8, in AppStore nu se pot uploada aplicatii pentru iOS8. Mai exact “Compatibility with new iOS versions” nu inseamna iOS8, pentru ca e imposibil.

  • E suport neoficial,stai linistit. Acum merge pe ios 8.

  • heming

    ce inseamna suport neoficial?

  • Adica nu pot sa spuna in App Store ca au suport pentru iOS 8 ca nu e lansat inca, asa ca e suport neoficial. Concluzia e ca Google Chrome merge bine pe iOS 8 acum.