doulCi Activator – activare iPhone si iPad blocate cu iCloud Activation Lock (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=UMcmKozjLno&w=580&h=370]

  Cu doar cateva saptamani de zile in urma v-am spus ca doulCi este prima solutie de activare iPhone si iPad blocate cu iCloud Activation Lock. Din pacate serverele care permiteau activarea partiala a iPhone si iPad sunt nefunctionale de o perioada buna de timp, insa intre timp doulCi Activator a fost lansat, el permitand activarea partiala a terminalelor fara a mai utiliza iTunes pentru PC/Mac.

  Programul prezentat in clipul video de mai sus va functiona cu ajutorul unor coduri care, teoretic, ar trebui sa fie gratuit, insa vor permite activarea unui numar maxim de 3 terminale pentru fiecare persoana. Desigur ca nimeni nu stie cand vor fi ele disponibile pentru ca echipa din spatele doulCi pregateste o serie de servere pentru a sustine intregul proces, deci multa rabdare este necesara.

  Partea proasta a intregului proces doulCi Activator este ca activarea va fi partiala, fara acces GSM, si in cazul unui restore procedura va trebui repetata.

19 COMENTARII

  1. Face exact ca in video. Daca tel este neverlocked.. pui cartela si merge.. dar cand il conectez la internet.. telefonul se blocheaza iar in iCloud. Asa ca.. il folosesti doar ca un telefon normal fara net si altele.

  2. puteti voi sa asteptati mult si bine ca semnal la telefon nu o sa aveti niciodata doar daca il activati normal pe itunes … activator este si la iphone4 tot ce incearca doulci sa faca si tot fara semnal nici pana in ziua de azi nu s-a facut un carrierfix

  3. de unde pot sa iau doulci asta? de pe site-ul oficial este aproape imposibil, iar din linkurile de pe youtube nod32 mi-l detecteaza ca virus. Daca opresc antivirusul si incerc sa intru in doulci, nu apare nimic.

  4. Sincer, nu cred ca mai poti face ceva cu el acum. Iar acele programe pe care ti le detecta antivirusul ca fiind virusi, sunt mai mult ca sigur virusi si cel mai probabil ti-ai infectat calculatorul.