iOS 8 beta 2 – primele impresii

iOS 8 beta 2 iDevice.ro

  iOS 8 beta 2 a fost lansat in cursul serii trecute de catre compania Apple, si v-am prezentat deja principalele noutati, plus schimbarile majore pe care cei din Cupertino le-au pregatit pentru noi. Dupa cum va asteptati deja, iOS 8 beta 2 functioneaza mult mai bine decat iOS 8 beta 1 si aici ma refer la utilizarea de zi cu zi, la rezolvarea problemelor privind crash-urile, la performante imbunatatite si multe, multe altele.

  Din pacate aplciatiile care nu functional in iOS 8 beta 1 au sanse mici sa functioneze in iOS 8 beta 2 fara vreun update facut de catre dezvoltatori, desi in unele cazuri problemele au fost rezolvate. In mare iOS 8 beta 2 rezolva principalele probleme de functionare si din pacate nu va pot spune nimic despre autonomie deocamdata, insa voi reveni cu detalii in zilele urmatoare.

  Daca sunteti interesati sa testati iOS 8 beta 2 pe propriile terminale, iDevice.ro va poate inregistra UDID-uri, iar mai mult detalii despre aceasta procedura veti gasi in aceasta pagina.

10 COMENTARII

  1. Nop.
    PS: Pentru cei inceti la mine, ca am vazut destui prin comentarii, inregistrarea de UDID la abonamentul 19 este un BONUS oferit PE LANGA facilitatile abonamentului si nimic mai mult. Sper ca v-am lamurit acum romanilor.

  2. @zaone ai putea evita apelativele gen “romanilor” folosite in anumite contexte. Esti de etnie maghiara sau ce? Sau esti american si nu stim noi.
    No offence