Angajatii Apple sunt din nou bucurosi sa lucreze in cadrul companiei Americane

  Decesul lui Steve Jobs a adus o multitudine de schimbari in cadrul Apple si o buna parte dintre angajatii companiei s-au regasit intr-un mediu de lucru care nu mai era la fel de atragator precum in anii trecuti. Multi angajati nu mai munceau cu placere la Apple si nu s-au sfiit sa declare asta, unii dintre ei plecand din cadrul companiei tocmai din acest motiv, iar cei din conducere si-au dat seama ca este nevoie de o schimbare.

I really got a sense talking to people at Apple last week at WWDC that they’re happy. Happy in a way they haven’t been. In fact, one friend literally said the words ‘it’s fun again,’ which i thought was pretty interesting.

 Discutand cu angajatii Apple in cadrul WWDC 2014, un jurnalist american a aflat de la acestia ca Apple a redevenit o compania in cadrul careia este distractiv/placut sa lucrezi. Desi nu a fost oferita o explicatie clara pentru schimbarea facuta recent in ideea de a ii multumi pe angajati, se poate trage concluzia ca modificarile facute in componenta echipelor de conducere ar putea avea un rol in totul.

  Concediind un important vicepresedinte senior si pierzand altii care s-au retras din activitate, compania Apple si-a reorganizat echipa de conducere, fortand multe departamente sa colaboreze intre ele. Ei bine aceasta colaborare stransa intre departamente care erau straine unele de altele pare sa fi adus atat de multa placere in a lucra in cadrul Apple, iar acest lucru este bun pentru noi, deoarece angajatii satisfacti fac produse grozave.

Articolul precedentBadgeBoss permite personalizarea badge-urilor aplicatiilor (Video)
Articolul următoriOS 8 beta 2 si autonomia bateriei
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.