iOS 8 beta 2 si autonomia bateriei

  iOS 8 beta 2 a fost lansat in cursul zilei de luni de catre compania Apple si v-am vorbit deja intr-un articol despre primele mele impresii legate de aceasta noua versiune a iOS 8. Din pacate atunci nu v-am putut oferi detalii despre autonomia bateriei pentru ca articolul vedea la doar o zi de la lansarea iOS 8 beta 2, insa astazi pot sa va spun cu placere ca problemele privind autonomia bateriei au fost rezolvate.

  Da, ati citit bine, iOS 8 beta 2 are o autonomie a bateriei aproape de 2 ori mai buna decat iOS 8 beta 1, consumul facut de catre diversele aplicatii si servicii ale sistemului de operare fiind mult, mult mai mic. Practic autonomia revine la valorile inregistrate in iOS 7, semn ca inginerii Apple incep sa rezolve diversele probleme ale sistemului de operare, desi exista sansa ca altele sa apra in viitor.

  In concluzie, daca v-ati ferit pana acum de versiunile beta ale iOS 8, iata ca puteti face update linistit deoarece majoritatea problemelor au fost deja rezolvate. aca sunteti interesati sa testati iOS 8 beta 2 pe propriile terminale, iDevice.ro va poate inregistra UDID-uri, iar mai mult detalii despre aceasta procedura veti gasi in aceasta pagina.

13 COMENTARII

  1. Am testat deja ios8 beta 2 si am fost nevoit sa ma intorc la 7.1.1 pentru ca aplicatia iGo primo cumparata….nu functioneaza inca.Va trebui sa astept pana la toamna cand ba merge sigur pe ios 8.0 cea oficiala.Asta e.Multe aplicatii nu sunt inca actualizate.

  2. In locul dezvoltatorilor din cupertino, as face un sistem extrem de simplist, care sa dea bine la ochi. Pe un algoritm eficient care sa nu necesite putere de procesare si memorie Ram mare; un ios cu autonomie foarte buna ar fi mult mai bine vazut decât unul care e foarte complex, dar durata de viata a bateriei este efectiv incredibil de mica. Cine e de acord sau nu, sa vina cu argumente.

  3. Telefonul meu este codat si utilizez un r-sim 9 pro,oare va functiona cu ios 8(in momentul de fata am 7.1.1)?a incercat cineva?

  4. Are destule bug uri ca doar este beta, igo nu functioneaza si multe altele. Am observat ca recunoaste intr un email un contact si te intreaba daca vrei sa il memorezi.

  5. Si eu am testat inca din prima zi su am revenit la 7. Bateria tine foarte putin, unele aplicatii afiseaza meniuri aiurea. Concluzie : imbunatatiri majore fata de beta1. Asteptam beta3!

  6. salut
    am avut si beta 1 si beta 2. tine mai bine decat beta 1 dar nu stralucit..cel putin in cazul meu!
    adica pe la un 17 max e gata bateria..de tot..pe cand pe ios 7 pe la ora 21 mai aveam 20 %. – 30% in aceleasi conditii. (am location/siri/wi-fi/internet 3g mereu activate)
    o seara faina in continuare

  7. @Alex Da, probabil pentru unii ar fi mult mai ok dacă ar fi mai simplist, dar iPhone-ul nu e un telefon făcut doar pentru vorbit, iar facilitățile oferite de sistemul de operare sunt destul de importante. Toți folosim măcar o parte din ele. Important e ca ele să fie implementate bine, ca energia să nu fie utilizată aiurea. De-asta e Apple.