iOS 8 beta 2 si autonomia bateriei

  iOS 8 beta 2 a fost lansat in cursul zilei de luni de catre compania Apple si v-am vorbit deja intr-un articol despre primele mele impresii legate de aceasta noua versiune a iOS 8. Din pacate atunci nu v-am putut oferi detalii despre autonomia bateriei pentru ca articolul vedea la doar o zi de la lansarea iOS 8 beta 2, insa astazi pot sa va spun cu placere ca problemele privind autonomia bateriei au fost rezolvate.

  Da, ati citit bine, iOS 8 beta 2 are o autonomie a bateriei aproape de 2 ori mai buna decat iOS 8 beta 1, consumul facut de catre diversele aplicatii si servicii ale sistemului de operare fiind mult, mult mai mic. Practic autonomia revine la valorile inregistrate in iOS 7, semn ca inginerii Apple incep sa rezolve diversele probleme ale sistemului de operare, desi exista sansa ca altele sa apra in viitor.

  In concluzie, daca v-ati ferit pana acum de versiunile beta ale iOS 8, iata ca puteti face update linistit deoarece majoritatea problemelor au fost deja rezolvate. aca sunteti interesati sa testati iOS 8 beta 2 pe propriile terminale, iDevice.ro va poate inregistra UDID-uri, iar mai mult detalii despre aceasta procedura veti gasi in aceasta pagina.