iPhone 4S DOWNGRADE de la iOS 7 la iOS 5.1.1 fara SHSH este prezentat ca fiind posibil (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=etV_u2CFRg8&w=580&h=370]

  Dupa cum prea bine stiti deja, de cativa ani incoace compania Apple a facut IMPOSIBILA realizarea unui DOWNGRADE pentru versiuni ale iOS instalate pe terminalele care nu au un bootrom exploit, adica tot ce s-a lansat dupa iPhone 4. Desi NIMENI nu a reusit sa faca downgrade unei versiuni a iOS fara SHSH, echipa doulCi, care a lansat si prima solutie de activare iPhone si iPad blocate in iCloud, sustine contrariul.

  Ei sustin ca au reusit sa faca DOWNGRADE de la iOS 7.1 la iOS 5.1.1 pe iPhone 4S fara SHSH, iar clipul video de mai sus ar trebui sa fie o dovada a acestei realizari marete. Desigur ca acest clip video nu demonstreaza absolut nimic altceva decat un iPhone 4S ruland iOS 5.1.1 si este o cale extrem de lunga de la a sustine ca poti face un downgrade si a prezenta un clip video cu nimic.

  Tactica aceasta a fost utilizata de toti cei care incercau doar sa minta utilizatorii ca o solutie de jailbreak sau downgrade exista, numai in ideea de a ii convinge sa doneze bani pe care nu ii vor mai vedea, insa doulCi a reusit totusi sa lanseze o solutie partiala de activare iCloud, asa ca ramane sa vedem daca mint sau nu.