Prima Pagina Apple iPhone 4S DOWNGRADE de la iOS 7 la iOS 5.1.1 fara SHSH...

iPhone 4S DOWNGRADE de la iOS 7 la iOS 5.1.1 fara SHSH este prezentat ca fiind posibil (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=etV_u2CFRg8&w=580&h=370]

  Dupa cum prea bine stiti deja, de cativa ani incoace compania Apple a facut IMPOSIBILA realizarea unui DOWNGRADE pentru versiuni ale iOS instalate pe terminalele care nu au un bootrom exploit, adica tot ce s-a lansat dupa iPhone 4. Desi NIMENI nu a reusit sa faca downgrade unei versiuni a iOS fara SHSH, echipa doulCi, care a lansat si prima solutie de activare iPhone si iPad blocate in iCloud, sustine contrariul.

  Ei sustin ca au reusit sa faca DOWNGRADE de la iOS 7.1 la iOS 5.1.1 pe iPhone 4S fara SHSH, iar clipul video de mai sus ar trebui sa fie o dovada a acestei realizari marete. Desigur ca acest clip video nu demonstreaza absolut nimic altceva decat un iPhone 4S ruland iOS 5.1.1 si este o cale extrem de lunga de la a sustine ca poti face un downgrade si a prezenta un clip video cu nimic.

  Tactica aceasta a fost utilizata de toti cei care incercau doar sa minta utilizatorii ca o solutie de jailbreak sau downgrade exista, numai in ideea de a ii convinge sa doneze bani pe care nu ii vor mai vedea, insa doulCi a reusit totusi sa lanseze o solutie partiala de activare iCloud, asa ca ramane sa vedem daca mint sau nu.

 • seby

  Cand faci downgrade e cu dus si intors……daca ma intorc la 5.1.1 pe 4s , e ok ca varianta aia de ios e foarte buna si daca vreau am si jb (care nu ma prea intereseaza) dar ce fac eu cu toate aplicatiile mele care nu vor mai fi compatibile din cauza la upgrade.
  Ideea de a instala aplicatiile cu versiuni compatibile cu 5.1.1 cade , din cauza ca sunt mult mai bune in momentul de fata …..
  Deci e cu dus si intors.

 • Roberto

  Ce se mai aude de 7.1.2 zaone ??

 • asucme

  Ar merita sa fie posibil downgradeul la ios 6.1.3
  🙂

 • Patronu

  Macar daca merge sa te poti intoarce la 6.1.3

 • xpender

  @seby e doar intr-un singur sens. Eu am i4s iOS 6.1.2 jb. Peste cca 2 ani probabil numai 25% din aplicatiile din appstore vor merge pe iOS 6.
  Daca stii unde sa cauti, inca se mai gasesc aplicatii ce pot fi instalate pe iOS 5 si daca ai jb nu vei mai fi dependent de appstore 🙂

 • alexutzu

  Vreau si eu la un ios mic

 • seby

  La 6.1.3 e perfect , dar 5.1.1 e totusi prea depasit , parerea mea.

 • csi02

  E la vrăjeala

 • Robert

  Dai atatia bani pe un telefon de ultima generatie , cica ” Smart Phone ” si nu iti permite sa iti instalezi ce versiune de soft vrei… nasol , oricum au pierdut multi clienti de cand nu mai merge jailbreak-u

 • irsp

  @Robert multi clienti, dar in acelasi timp putini, raportat la numarul lor total de clienti. Cei care fac jailbreak sunt minoritari.

 • seby

  @Robert cei cu jb sunt enorm de putini daca te uiti la cati clienti au.

 • justme

  Eu vad restrictiile apple cu ochi buni. De ce m as intoarce la 5.1 vreodatA? Jailbreak nu vreau ever. Are windows si android open source si desi ai de. 3 ori m multe resurse se misca fff prost. Suntem prosti noi mai luam virusi etc. Asa cum face apple scum face ff bine . Milioanele astea de clienti cu iphoneuri m pr fi eit

 • Ady

  Buna seara.. am un iphone 4 si i-am facut update pe wireless initial avea v 7.1 si acum are 7.1.1(ultima versiune)…toate bune si frumoase doar ca nu imi mai functioneaza microfonul in convorbire doar daca il dau pe speaker….utilizand mic superior va rog mult ajutati-ma cu un sfat.. multumesc