iWatch – Kobe Bryant si alte superstar-uri din lumea sportului testeaza noul smartwatch (Video)

Kobe Bryant iwatch - iDevice.ro

  Acum cateva luni de zile v-am spus ca superstar-ul baschet-ului american, Kobe Bryant, a vizitat campusul Apple pentru a discuta cu membri din echipa de conducere a companiei americane. Desi atunci nu stiam ce anume cauta Kobe Bryant acolo, acum aflam ca el, si alti importanti sportivi americani, testeaza deja viitorul iWatch al companiei Apple.

Apple is said to be working with Los Angeles Lakers basketball player Kobe Bryant, Los Angeles Kings right winger Dustin Brown, and a few other star athletes, including a player from the Boston Red Sox, on the testing project. The athletes are said to have signed non-disclosure-agreements regarding the existence of the upcoming Apple wearable device.

  Toti atletii implicati in procesul de testare al iWatch au fost nevoiti sa semneze documente care ii obliga sa nu ofere detalii despre viitorul produs al Apple, insa asta nu inseamna ca nu vom afla informatii importante in curand. Alegand cei mai importanti atleti din SUA pentru a testa iWatch, compania Apple se expune intr-un mod neobisnuit pentru strategia sa de a pastra totul secret, insa probabil totul va merita in final.

  Alegerea unor atleti pentru a testa iWatch demonstreaza inca o data cat de important este acest smartwatch pentru mediul fitness si cat de mult se diferentiaza el de restul smartwatch-urilor similare. Conform unor informatii aparute ieri, iWatch va contine peste 10 senzori si va fi capabil sa masoare inclusiv transpiratia, insa Apple il va privi probabil intotdeauna ca un dispozitiv de fitness si nu ca un ceas destept.

3 COMENTARII

  1. Alegerea Apple nu demonstrează ce important e iWatch pentru atleţi ci e o dovadă de marketing specific American supersmart dealtfel.
    Alegând icon sportsmens din diferite sporturi are un impact extrem asupra celor care îi idolatizează sau a celor care iubesc acel sport sau pe campionii acelui sport.
    Închipuie-ţi la lansarea iW să vezi cum funcţionează biologic Kobe sau Serena sau Colin Kaepernick quarterback de la 49ers …

    Legea #1 în marketing este
    “IN ORDER TO HAVE SUCCESS YOU HAVE TO PROMOTE AN IMAGE OF SUCCESS”