Prima Pagina Apple Samsung Android Wear – un nou smartwatch Samsung ce urmeaza sa fie...

Samsung Android Wear – un nou smartwatch Samsung ce urmeaza sa fie prezentat saptamana viitoare

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Bl4Qne-RpcM&w=580&h=370]

  In timp ce Apple se grabeste sa-si aduca pe piata smartwatch-ul sau denumit iWatch, compania Samsung se pregateste sa prezinte saptamana viitoare un nou smartwatch propriu ce are la baza sistemul de operare Android Wear. Facut special pentru acest tip de dispozitive, noul sistem de operare al celor de la Google va functiona pe cel putin doua noi smartwatch-uri dezvoltate de catre cei de la Samsung.

  Unul va functiona in baza unui chipset Qualcomm, in timp ce al doilea ar functiona in baza unui chipset produs de catre Samsung, dar numai unul dintre ele ar urma sa fie prezentat pe data de 25 de catre companii. Separat de Samsung, LG si Motorola urmeaza sa prezinte cate cel putin un smartwatch care functioneaza in baza sistemului de operare Android Wear, insa deocamdata nu se stie cand vor fi disponibile aceste produse.

  Practic Google fura din nou startul in fata Apple cu un sistem de operare produs special pentru o categorie de produse care se afla in crestere si ramane de vazut cum se va descurca iWatch in fata lor.

  • justme

    De ce naiba nu fac un smartwatch care sa se conecteze atat la android cat si la iphone. Am avut smartgear 1 o tampenie am scapat de el. Sper ca apple sa faca treaba buna si tind sa cred ca vor face.

  • Apple n-o sa faca vreodata un smartwatch compatibil cu Android. Samsung nu o face din aceelasi motive, etc. Fiecare producator face accesorii pentru propriile produse. Pebble e singurul bun si multifunctional.

  • doesn’t matter

    @justme ce smartwatch ai avut ?Galaxy gear sau gear 2 ?