iPhone 6 – Foxconn si Pegatron fac angajari RECORD pentru a fabrica noul smartphone Apple

  Foxconn si Pegatron, companiile care au produs toate iDevice-urile lansate in ultimii ani de catre compania Apple, au inceput deja procesul de angajare pentru fabricarea iPhone 6. Conform unor informatii furnizate de catre o publicatie asiatica, Foxconn se pregateste sa angajeze nu mai putin de 100.000 de persoane pentru a asambla iPhone 6 in propriile fabrici, cifra fiind una record pentru compania taiwaneza.

Hon Hai Precision Industry will recruit over 100,000 people in mainland China to produce the newest iPhone from Apple Inc, Taiwan’s Economic Daily News said, in what the report called the firm’s largest single hiring spree in China.

  Pegatron participa deasemenea la aceasta cursa a angajarilor, insa in cazul sau vorbim despre o crestere cu aproximativ 30% a numarului de angajati pentru a produce aproximativ 30% din numarul total de iPhone 6 comandate de catre Apple. Inceputul procedurilor de angajare in fabricile ambelor companii sugereaza faptul ca procesul de fabricatie al iPhone 6 va incepe luna aceasta, asa cum s-a sugerat pana acum.

  Alte zvonuri au dat de inteles ca Apple ar intentiona sa produca nu mai putin de 80 de milioane de unitati ale iPhone 6 pana la finalul acestui an, iar numarul colosal de angajati cautati de catre Foxconn pare sa confirme acest lucru.