Pangu iOS 7.1.1 jailbreak – ce “bonusuri” ascunde noul software

  In cursul acestei seri Pangu iOS 7.1.1 jailbreak a fost lansat fara ca vreo posibila veste despre aparitia sa sa apara pe undeva in cursul ultimelor zile. Avand in vedere ca programul vine de la o echipa de hackeri din China, toata lumea a recomandat utilizatorilor sa nu se grabeasca in a utiliza Pangu, insa se pare ca el nu ar contine malware, spyware sau orice alte programe daunatoare, cel putin din ceea ce stim pana acum.

  Ceea ce contine Pangu jailbreak este un magazin cu aplicatii piratate, care poate fi sters din Cydia dar nu fara probleme, si o versiune a App Sync care nu se impaca atat de bine cu cache-ul iconitelor. Separat de aceste doua “bonusuri” deocamdata Pangu pare sa fie sigur pentru utilizare, insa avand in vedere ca vorbim despre un software facut de chinezi, oricand este posibil sa se descopere ca el nu este lipsit de probleme.

  Daca sunteti interesati de iOS 7.1.1 jailbreak prin Pangu, stiti deja ca exista un tutorial aici care va ajuta sa va exploatati rapid terminalele, insa daca nu ati facut-o inca, mai puteti astepta cateva zile, avand in vedere ca iOS 7.1.2 va putea fi jailbroken folosind Pangu.

8 COMENTARII

  1. Ceea ce contine Pangu jailbreak este un magazin cu aplicatii piratate, care poate fi sters din Cydia dar nu fara probleme, si o versiune a App Sync care nu se impaca atat de bine cu cache-ul iconitelor.

    PP ala poate fi evitat sa fie instalat da nu inteleg faza cu App Sync. Nu poate fi folosit sau doar nu arata inconitele corect?

  2. hm magazinul ala de la ei l-am debifat de la inceput. insa daca e sa umble cumva la banii de pe card in cat timp se poate intampla ceva?
    oricum am sters de acolo datele cardului

  3. Avand in vedere ca aceasta tara reprezinta 20% din populatia lumii, chinezii iubesc tehnologia, ce context mai favorabil poate fi pt o solutie de JB, si inca una care sa iasa din tiparele obisnuite. Made “by” China, nu e neaparat rau