UPDATE: Pangu iOS 7.1 jailbreak a fost lansat!

  Fie ca va vine sa credeti sau nu, astazi a aparut pe internet o solutie de jailbreak iOS 7.1 numita Pangu, ea venind de la o echipa de hackeri din Asia si fiind disponibila pentru Windows deocamdata. Pangu jailbreak iOS 7.1 ar avea la baza o serie de exploit-uri prezentate de catre celebrul hacker i0n1c intr-o conferinta, insa aici vorbim doar despre ceea ce sustine el.

  Avand in vedere ca vorbim despre o solutie de iOS 7.1 jailbreak facuta in Asia, nimeni nu poate spune cat de reala este Pangu sau daca vorbim doar despre o noua pacaleala. Avand in vedere ca descarcarea pachetului de jailbreak se face extrem de greu, deocamdata nu exista informatii concrete despre ea, insa chiar daca veti reusi sa o descarcati, va recomand sa nu o folositi inca.

  Pangu iOS 7.1 jailbreak trebuie evitata deocamdata deoarece poate fi vorba despre cine stie ce virusi sau malware integrat de catre hackeri in ea si riscati sa ramaneti fara conturi pe retele de socializare, Apple ID, bani din conturi si multe altele. Nu am incercat iOS 7.1 pangu jailbreak si nici nu o voi face pana cand hackerii dezvoltatori de solutii de jailbreak nu vor confirma faptul ca ea este sigura si va recomand sa o evitati in consecinta.

  Conform hackerilor, Pangu face jailbreak NUMAI pe iOS 7.1 pentru toate iDevice-urile care il pot instala.

UPDATE: Utilizatorii Windows-ului pot descarca Pangu de aici.

UPDATE 2: Se pare ca solutia de jailbreak este 100% reala, conform hackerului iH8sn0w. Chiar si asa, v-as recomanda sa o evitati deocamdata pana este amanuntit verificata.

UPDATE 3: Tutorial Pangu jailbreak iOS 7.1 si iOS 7.1.1 aveti aici.