iPhone 6 – Apple ia o decizie importanta in legatura cu componentele terminalului

  Conform celor mai recente informatii aparute pe internet, doua modele ale iPhone 6 urmeaza sa intre in productie luna aceasta, unul dintre ele urmand a fi lansat sigur in septembrie, celalalt avand probabil de asteptat ceva mai mult. iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch este pregatit de catre Apple pentru lansare in cursul lunii septembrie, insa pentru acest terminal compania a luat o decizie importanta de ultim moment.

Catcher Technology’s 4.7-inch iPhone 6 chassis has reportedly been rejected by Apple due to defects in the connecting areas between the plastic and metal parts, forcing Apple to place short-term orders with its existing suppliers Jabil and Foxconn Electronics (Hon Hai Precision Industry), according to a Chinese-language Economic Daily News (EDN) report citing market watchers.

 Conform unor surse din interiorul lantului de distributie a Apple, compania a decis sa renunte la Catcher pentru a furniza structura metalica a iPhone 6, produsele sale avand defecte care impiedicau conectarea corecta a plasticului cu partile metalice. Renuntand la Catcher, Apple ramane in continuare dependenta de Jabil si Foxconn, insa va avea mai putine componente disponibile pentru lansarea oficiala.

  E greu de spus acum daca iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch va avea din nou probleme de disponibilitate in momentul lansarii pe piata, insa orice este posibil.