Prima Pagina aplicatii iPhone-ul are deja probleme in China in fata unui concurent neasteptat

iPhone-ul are deja probleme in China in fata unui concurent neasteptat

4

  Va spuneam saptamana trecuta ca producatorul chinez Xiaomi ar putea genera probleme mari pentru Apple in China si iata ca astazi avem o prima dovada a acestui lucru. Conform unui studiu publicat de catre binecunscuta companie Flurry, posesorii de terminale Xiaomi petrec mai mult timp utilizand aplicatii decat posesorii oricarui alt smartphone produs de catre o companie importanta, iPhone-ul fiind inclus.

Over the past 6 years, the average Apple iPhone consumer has spent more time in apps than consumers of every Android device we track- by a wide margin. This year, it looks like the story is about to change. In an analysis we conducted on a random sample of 23,000 devices in China throughout January 2014, we found that Xiaomi is now in the lead as far as time-spent in apps is concerned.

  Datele au fost preluate de la inceputul anului si pana acum pe o baza de 23.000 de terminale si ele ar trebui sa fie ingrijoratoare pentru cei de la Apple. Desi Xiaomi nu este un brand cunoscut atat de bine in afara Chinei, produsele sale devin din ce in ce mai populare, CEO-ul sau facandu-si o misiune de a il copia pe Steve Jobs, dar si tacticile sale privind lansarea de produse noi.

  Cu aceasta strategie Xiaomi devine tot mai puternica si Apple va avea nevoie de o noua strategie pentru a ramane competitiva in China.