Glowboard aduce un efect inedit pentru iconitele aplicatiilor din iOS

 

 

  Glowboard este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia, iar dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, el ne permite sa aplicam un efect interesant pentru aplicatiile instalate in Springboard. Mai exact, Glowboard ne permite sa aplicam un efect de stralucire in jurul iconitelor disponibile in Springboard-ul iDevice-urilor noastre, insa doar in anumite conditii.

Often, stock iOS comes short. In this case it is with the inability to see which apps are currently running and which have notifications. GlowBoard fills the void left by iOS by giving icons a glow effect, and optionally a pulse or bounce effect.

  In imaginea de mai sus aveti prezentata functionalitatea sa si observati ca efectul de stralucire este aplicat numai in spatele iconitelor care sunt deschise in background sau au notificari necitite. Separat de stralucire, Glowboard aplica un efect de pulsare sau bounce asupra iconitelor, astfel ca ele vor iesi rapid in evidenta in momentul vizualizarii Springboard-ului.

Fully customizable, you can change where GlowBoard works, such as disabling it for the dock or switcher, and you can change the color of the glows. Also included is an “adaptive” coloring based off of the color of the app icon!

  Glowboard are disponibil un meniu de setari in aplicatia Settings a iDevice-urilor noastre, iar prin intemrediul sau ii putem modifica functionalitatea, totul fara prea mult efort. Glowboard este disponibil pentru download GRATUIT in repo-ul BigBoss al Cydia.