Apple este laudata pentru eforturile depuse in a face iOS si OS X usor de utilizat pentru nevazatori

  Apple este compania americana ce dezvolta sisteme de operare pentru terminale mobile/PC-uri care a implementat cele mai multe functii menite a face acest gen de produse usor de utilizat pentru persoanele cu deficiente de vedere. Afirma este facuta de catre Presedintele Asociatiei Americane a Nevazatorilor, acesta laudand compania Apple pentru eforturile depuse de catre ea de-a lungul timpului pentru a ajuta aceste persoane sa aiba acces la tehnologie.

Apple has done more for accessibility than any other company to date, and we have duly recognized this by presenting the company with at least two awards (including our annual Dr. Jacob Bolotin Award) and publicly praising it whenever the opportunity arises. We simply want Apple to continue to discuss with us what measures the company can put in place to ensure accessibility.

  Apple s-a mandrit intotdeauna cu modul in care isi dezvolta produsele si numarul mare de persoane care au acces la ele, iar acum este laudata de catre o asoaciatie care in schimb critica lipsa de implicare a competitoarelor celor din Cupertino. In conferintele sale recente, Apple a promovat aplicatiile dedicate persoanelor cu diverse dizabilitati si se mandreste cu faptul ca App Store-ul sau este atat de divers incat poate ajuta pe oricine sa duca o viata normala sau sa isi usureze viata de zi cu zi.