Timberman – noul Flappy Bird pentru iPhone si iPad

  Flappy Bird este un joc care a generat isterie in randul posesorilor de iPhone-uri la inceputul acestui an, el fiind mai apoi retras din App Store de catre propriul dezvoltator. Daca v-a fost dor de un joc similar pentru iPhone si iPad, ei bine Timberman pare a fi titlul care atrage acum atentia a milioane de utilizatori din lumea intreaga, popularitatea sa crescand extrem de mult in ultima perioada in App Store.

Timberman is an oldschool arcade style casual game. Become a Timberman, chop wood and avoid the branches. Sounds like an easy task? It’s easy to play but hard to master. 4 variable environments and 10 Timbermen to unlock. Master your skills for the top records on the leaderboards. This game supports some famous game controllers!

  Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, Timberman este un joculet in care voi va trebui sa tapati copaci si sa va feriti de crengile care coboara la fiecare taietura, totul intr-un gameplay continuu. Jocul are 10 taietori de lemne pe care ii puteti debloca si desigur ca poate crea dependenta, asa ca ar trebui sa va distrati pe cinste cu el. Timberman este disponibil pentru download GRATUIT in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Timberman

Gratuit

DESCARCA





Developer: Pawel Jedrysiak
Universala
Categoria: Games


Descriere: Timberman is an oldschool arcade style casual game. Become a Timberman, chop wood and avoid the branches. Sounds like an easy task It’s easy to play but hard to master. 4 variable environments and 10 Timbe…


Dimensiunea aplicatiei este: 24.1 Mb