iPhone 6 – doar anumite modele vor avea panouri din sticla de safir

  iPhone 6 va fi lansat in toamna acestui an de catre compania Apple, iar analistii americani fac o previziune ciudata in legatura cu modul in care compania va implementa panouri din sticla de safir pentru protectia ecranului. Conform celor de la JP Morgan, Apple intentioneaza sa implementeze panouri din sticla de safir doar pentru modelele de top ale iPhone 6, adica doar pentru cele cu 128 GB spatiu de stocare.

Sapphire covers will also be restricted to high-end iPhones, possibly the 128GB [gigabyte] one.

  Analistii ar fi aflat ca Apple poate produce doar 10 milioane de panouri din sticla de safir anul acesta si aceasta problema de productie ar impune aplicarea lor doar intr-un numar limitat de terminale iPhone 6 de top. Fara a mentiona daca modelele de 128 GB vor fi ale iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch sau ale iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, zvonurile aparute pana acum sugereaza ca doar cel din urma model va avea atat de mult spatiu de stocare disponibil.

  Separat, analistii sutin ca nici toate modelele iWatch nu vor fi protejate de panouri din sticla de safir, un zvon aparut in cursul zilei de ieri sustinand acelasi lucru pentru prima oara.