Prima Pagina Apple iPhone 6 – doar anumite modele vor avea panouri din sticla de...

iPhone 6 – doar anumite modele vor avea panouri din sticla de safir

  iPhone 6 va fi lansat in toamna acestui an de catre compania Apple, iar analistii americani fac o previziune ciudata in legatura cu modul in care compania va implementa panouri din sticla de safir pentru protectia ecranului. Conform celor de la JP Morgan, Apple intentioneaza sa implementeze panouri din sticla de safir doar pentru modelele de top ale iPhone 6, adica doar pentru cele cu 128 GB spatiu de stocare.

Sapphire covers will also be restricted to high-end iPhones, possibly the 128GB [gigabyte] one.

  Analistii ar fi aflat ca Apple poate produce doar 10 milioane de panouri din sticla de safir anul acesta si aceasta problema de productie ar impune aplicarea lor doar intr-un numar limitat de terminale iPhone 6 de top. Fara a mentiona daca modelele de 128 GB vor fi ale iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch sau ale iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, zvonurile aparute pana acum sugereaza ca doar cel din urma model va avea atat de mult spatiu de stocare disponibil.

  Separat, analistii sutin ca nici toate modelele iWatch nu vor fi protejate de panouri din sticla de safir, un zvon aparut in cursul zilei de ieri sustinand acelasi lucru pentru prima oara.

 • Sagemda

  Analistii sunt niste retardati care vorbesc fara fapte si spera sa li se adevereasca spusele, mai bine cred leakuri chinezaresti decat “analistii” care cred ei ca s-ar intamplat nush ce si nush cum…

 • sly-man

  @sagemda. Nu sunt de aceeasi parere cu tine, din cate vad eu si am citit pe ici pe colo de ceva vreme cred ca faza asta este doar o vraja a apple de a testa putin piata sa vada daca forfoteste cineva sau nu, de la inceput au spus ca “POATE” o sa includa safir ecranele de iphone6 si acum arunca bomba ca au zis analistii ca sa nu zica ca dau realitatea pe fata inainte de a lansa primul terminal, sa nu uitam ca Tim Cook este vanzator de cantitate nu de calitate ca Steve Jobs, Tim Cook ar fi bun vanzator de produse Allview, Zte sau Huawei, lol.

 • Sorin

  Come on…..deja e penibil, ba ca nu o sa fie safir decat pt iwatch, ba ca doar pt 5.5″ ba ca doar pt 128 gb models…. 😀

 • Dany

  Daca iar încep cu politica asta de 2 lei o sa fie greu de ei……

 • gianidiamond

  Hai ca deja se da in tiganie,eu nu pot sa cred asa ceva:)))))) vorbe vorbe vorbe……

 • Cristian Nicula

  E imposibil ca modelul de 128 GB sa difere de celelalte prin altceva in afara de spatiul de stocare..adica sa ne uitam la cum a actionat Apple pana acum

 • iulius

  Ar putea sa fie 2 variante dar nu cred ca in functie de memorie ci de cum comanda cumparatorul…

 • Delirium

  Nu cred ca este prima oara cind apple limiteaza clienti in a face alegeri, dar totusi.

 • amfetamin

  Mu e destul ca va fi prohibitiv prețul la cel de 128 gb,iar cu sticla de safir va fi si mai scump. O sa aibă vânzări de va rupe:-))