MacBook Air 2014 cu design nou intra in productie, MacBook Air Retina Display va fi lansat cu intarziere

MacBook Air MacBook Pro Retina Display 2014 - iDevice.ro

  Cu aproximativ o luna de zile in urma am aflat ca MacBook Air Retina Display cu ecran de 12 inch va intra in productie in perioada verii si va fi disponibil pe piata in toamna. Din pacate, noi surse asiatice sustin ca produsul urmeaza sa fie lansat la sfarsitul acestui an sau inceputul anului viitor, noile chip-uri Intel Broadwell de 14nm fiind disponibile in cantitati limitate pana in anul 2015, afectand astfel planurile companiei Apple.

  In ceea ce priveste MacBook Air 2014, versiunile de 11 inch si 13 inch ar fi intrat deja in productie la partenerii companiei Apple, ele urmand a contine noi tipuri de ecrane, un nou tip de structura metalica, dar si noile chipset-uri Intel. Avand in vedere ca productia a inceput deja, lansarea noilor produse este asteptata pentru sfarsitul lunii august, asta in conditiile in care Apple nu va avea probleme cu livrarea componentelor.

  Separat de schimbari pe partea hardware, MacBook Air 2014 urmeaza sa aduca si o schimbare a design-ului, prima din anul 2010 si pana in prezent. Desigur ca nimeni nu stie exact ce modificari de design va aduce compania Apple pentru design-ul Mac-urilor sale, insa probabil vorbim despre o noua subtiere a carcasei.

6 COMENTARII

  1. […]   Pentru ca vorbim despre un update minor, in afara unui spor de performanta nu ar trebui sa regasim altceva in procesoarele celor de la Intel, ele administrand deja extrem de eficient autonomia bateriei. Noile procesoare au placi grafice integrate Iris 5100 si daca zvonurile sunt adevarate, atunci noile modele ale MacBook Air care intra in productie luna aceasta le vor avea implementate. […]