Cele mai bune aplicatii de navigatie pentru iPhone si iPad

  Pentru ca ne aflam in sezonul in care se acorda cele mai multe concedii si se fac cele mai multe calatorii, probabil veti fi interesati sa aflati care sunt cele mai bune aplicatii de navigatie pentru iPhone si iPad. App Store-ul este plin de astfel de aplicatii pentru iDevice-urile noastre si principala problema in alegerea unei aplicatii potrivite nu sta neaparat in calitatea hartilor, majoritatea avand harti actualizate pentru Romania, ci in posibilitatea de a utiliza harti offline.

  In general aplicatiile producatorilor consacrati de solutii de navigatie prin GPS au cele mai bune aplicatii de navigatie pentru iPhone si iPad, ele functionand inclusiv fara o conexiune de internet. Separat de acestea, puteti utiliza si aplicatii terte disponibile in magazinul celor de la Apple, insa nu orice solutie de navigatie prin GPS pentru iPhone si iPad merita cumparata sau macar incercata in propriile iDevice-uri.

  Acestea fiind spuse, mai jos gasiti o lista cu cele mai bune aplicatii de navigatie pentru iPhone si iPad si posibilitatea de a le utiliza offline sau nu.

Cele mai bune aplicatii de navigatie pentru iPhone si iPad

  1. iGo Primo – aplicatie cu harti offline pentru Romania sau Europa care contine navigatie prin GPS pentru iPhone si iPad cu directionare turn-by-turn;
  2. Navigon – aplicatie cu harti offline pentru Romania sau Europa care contine navigatie prin GPS pentru iPhone si iPad cu directionare turn-by-turn;
  3. Apple Maps – aplicatie nativa a iOS care permite doar folosirea de navigatie prin GPS pentru iPhone si iPad cu o conexiune de internet, are navigatie turn-by-turn;
  4. Google Maps – aplicatie disponibila in App Store care permite folosirea de navigatie prin GPS pentru iPhone si iPad cu o conexiune de internet sau offline si are navigatie turn-by-turn;
  5. Garmin víagoâ„¢ – aplicatie cu harti offline pentru Romania sau Europa care contine navigatie prin GPS pentru iPhone si iPad cu directionare turn-by-turn;
  6. Waze – aplicatie nativa a iOS care permite doar folosirea de navigatie prin GPS pentru iPhone si iPad cu o conexiune de internet;
  7. City Maps 2Go Pro – aplicatie cu harti offline pentru Romania sau Europa care contine navigatie prin GPS pentru iPhone si iPad cu directionare turn-by-turn.

  Oricare dintre aceste aplicatii de navigatie pentru iPhone si iPad va poate ajuta sa ajungeti in aproape orice locatie din Romania sau Europa, insa unele dintre ele necesita cumpararea hartilor sau a functiei de navigatie turn-by-turn. Daca aveti alte sugestii, va rog sa le publicati in comentarii.

19 COMENTARII

  1. Pt asta am jb pt piratarea navigonului; mai e varianta la ios 7.1.2 fara jb de injectare doar a tomtom-ului. Poate desckizi o sectiune hack …zoane …acum cand un iphone 4 sau4s il iei pana in 8 mil unii si unii nu au bani de aplicatii profi….:-)

  2. Incercati si gps nav 2 de la skobbler, se poate folosi online si offline.
    Eu am testat-o si e super ok , pretul este de 0.89 centi si merita toti banii.
    Am folosit-o doar in mod offline si s-a descurcat de minune.

  3. Ba nenorocitilor numai la furaciune si gratis va e gandul; dar cand esti pe undeva si nu mai sti cum sa ajungi unde trebuie folosesti aplicatia; inainte de telefoane cu gps lumea folosea harta>>>si ia sa vedem de unde mai furai tu hartile.
    Eu am dat 120$ pe iGO acum vreo 6 ani si de atunci l-am folosit si consider ca mi-am recuperat investitia: Romania cel mai mult, cu foarte mici probleme sunt multumit, Europa (Italia, Germania, Croatia) de cateva ori si este foarte exacta.
    De ce credeti ca in Romania se misca toate asa incet de la updatarea hartilor, la construirea autostrazilor, la tot cum merge tara asta>>>CA TOTI NE GANDIM LA FURACIUNE.
    MAI PUNETI MANA SI DATI BANI DACA VRETI SA AJUNGETI LA PRETENTIILE ALTOR TARI.

  4. Eu am dat banii pe un Route 66 (pt. Bada OS) ca aveam un Samsung Wave pe-atunci, dar e cam tzeapa pt. tarile astea ale noastre, unde are doar cateva sosele principale intr-o tara. Asa ca ochii mari la harti, in primul rand.

  5. Orice aplicatie am achizitionat de la Apple si nu am fost multumit de ea, imediat am facut cerere de returnare a banilor care bineinteles ca s-au concretizat.
    Dupa cate stiu Andrid iti da banii inapoi in timp de cateva ore de la achizitionare daca nu esti multumit, fara nici o cerere, explicatie, etc.
    Asa ca bagati bani si daca nu sunteti multumiti ii primiti inapoi garantat.

  6. Ar mai fii si MotioX, nu neaparat pentru navugatie pe sosea, dar buna in orasele mici unde nu vrei sa ratezi vreo straduta nevizitata. Posibilitate de download (wi-fi) a zonei de intres ai apoi navigatie pe baza ei plus multe alte chestii utile. O folosesc impreuna cu Navigon on si off-road

  7. La capitolul gps cei de la garmin sunt lideri mondiali de mult si asa vor ramane , dar pentru europa este mult mai bun navigon care e facut de garmin.
    Navigon este peste toate celelalte sisteme gps indiferent de ce tara din europa vorbim.
    Tomtom este bun foar in europa de vest si in plus e si foarte scump , o alternativa foarte ieftina a tomtom este sygic , care foloseste hartile celor de la tomtom , deci nu vad de ce sa dati banii pe tomtom.
    Daca vorbim despre toata europa , navigon este indiscutabil cel mai bun , am mii de km parcursi prin europa cu toate aceste sisteme si navigon este singurul care mi-a facut cele mai bune trasee si care are cele mai bune harti…….
    Pentru romania mai este varianta igo dar nu este cu nimic mai bun decat navigon si pierde din start in fata navigon cand iesiti din romania.
    Foecare cumpara ce poate sau ce crede ca e mai bun pentru el , dar eu vorbesc pur si simplu din experienta proprie si anume miiiii de km facuti prin toata europa.

  8. Pentru europa este foarte bun si CoPilot, si are un pret mult mai accesibil decat iGo si presupun si decat Navigon. Mentionez ca detin si CoPilot si iGo, cumparate din app store, si le-am folosit foarte des atat in RO cat si in Europa( Belgia, Olanda, Germania)

  9. Folosesc atat pe Iphone cat si pe Samsung, de vreo 3 ani, Skobler ( updatat la toateversiunile aparute pana acum). L-am utilizat atat in Romania- m-a dus in Bucuresti la o adresa, unde nu ghiceam nicicum ca se poate intra printr-o curte cu depozite pe un bulevard si cam de fiecare data in toate orasele mai mari sau mai mici, undecs-a descurcat la fel. Deasemenea, l-am utilizat si in Europa de vest si in USA, unde m-a dus fara greseala. Raport pret-calitate 10+

  10. Si eu folosesc copilot. Sunt foarte nemultumit de el! Si e si cel mai scump! Planificarea si vizualizarea hartilor lasa muult de dorit