Digi Mobil roaming national – RCS & RDS confirma limita de 100 MB pentru internet, ofera detalii suplimentare

  Saptamana trecuta v-am spus ca RCS & RDS permite utilizarea internetului mobil in cadrul Digi Mobil roaming national prin reteaua de telefonie mobila Vodafone Romania. V-am spus atunci si ca exista o limita de 100 MB in ceea ce priveste navigarea pe internet in roaming national, cei de la RCS & RDS confirmand acest lucru prin intermediul unor informatii publicate direct pe propriul website.

  Conform companiei, cei 100 MB/luna oferiti acum pentru a utiliza internet in roaming national sunt acordati suplimentar de catre Vodafone in baza acordului incheiat intre cele doua companii. Traficul de internet este acordat separat de cei pana la 5 GB oferiti in abonamente si vorbim despre trafic de internet GRATUIT pana la data de 30 septembrie 2014, urmand ca apoi RCS & RDS sa lanseze, cel mai probabil, optiuni separate de internet in roaming.

  Detalii suplimentare gasiti in explicatiile de mai jos.

ACOPERIRE EXTINSA PENTRU DATE MOBILE

Acum iti oferim internet mobil si in roaming national. Poti utiliza acum Digi Net Mobil la nivel extins, national! Primesti 100 MB/luna pentru date in roaming national, pe care ii poti utiliza GRATUIT pana la 30 septembrie 2014.

Te poti conecta la internet in roaming national:

  • daca ai un abonament de telefonie mobila Digi Mobil care include internet mobil
  • daca ai activata optiunea de Date Mobile in roaming in telefonul tau (majoritatea telefoanelor au deja activata aceasta optiune, deci te vei conecta automat la internet in roaming national)

Simplu, rapid si usor!

Iti oferim cei 100 MB/luna suplimentar fata de traficul pentru internetul mobil inclus in abonamentul de voce!

Utilizarea datelor mobile in roaming national se poate face in limita a 100 MB in fiecare luna (pana la 30.09.14). Dupa consumarea traficului inclus, se limiteaza navigharea in reteaua de date mobile in roaming national. Cei 100 MB oferiti lunar pentru utilizarea internetului mobil in roaming national, sunt suplimentari fata de traficul inclus pentru internet in cadrul abonamentului de voce.

Anumite modele de telefoane necesita activarea optiunii de date mobile in roaming.

Oferta promotionala cu 100 MB/luna gratuit pentru internet mobil in roaming national este valabila in cadrul serviciilor de telefonie mobila si date mobile (pe telefon) ale RCS & RDS.