UPDATE: OS X Yosemite 10.10 beta 4 a fost lansat de Apple

  Lansand iOS 8 beta 4 cu doar cateva minute in urma, compania Apple a lansat si OS X Yosemite 10.10 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS. Acest nou build vine la exact doua saptamani distanta de cel anterior si p robabil va aduce o serie de noutati pe partea de functionalitate, impreuna cu o rezolvare a problemelor existente si o imbunatatire a stabilitatii/performantelor generale.

  OS X Yosemite 10.10 beta 4 este disponibil pentru download prin sistemul Software Update al OS X, asta daca aveti deja instalata vreo alta versiune beta a OS X Yosemite.

UPDATE: Noua versiune a sistemului de operare vine impreuna cu iTunes 12, in ea compania Apple implementand un nou design, acces la functia Family Sharing si multe altele.

Articolul precedentiOS 8 beta 4 a fost lansat de catre Apple
Articolul următoriOS 8 beta 4 changelog dezvaluie noutatile pregatite de Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.