iPhone 6 – un numar RECORD de unitati a fost comandat de catre Apple

iPhone 6 auriu gri argintiu - iDevice.ro 2

  Confirmand o serie de informatii disponibile de cateva saptamani de zile, in cursul noptii trecute o cunoscuta publicatie americana a afirmat ca Apple a comandat un numar RECORD de terminale iPhone 6 pentru 2014. Mai exact, Apple le-ar fi cerut partenerilor sai asiatici intre 70 si 80 de milioane de unitati ale iPhone 6 pana la sfarsitul anului, iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch urmand a intra in productie luna aceasta, iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch urmand a intra in productie mai tarziu.

For Apple, one possible hiccup with the larger screen is that display makers for the new iPhones are struggling to improve the production of the larger 5.5-inch screens, people familiar with the matter said. The production is complicated because the displays are using in-cell technology, which allows the screens to be thinner and lighter by integrating touch sensors into the liquid crystal display.

  Zvonurile anterioare sustineau ca Apple comandase pana in 60 de milioane de unitati pentru acest an, insa cifra este mult mai mare, Foxconn angajand peste 100.000 de oameni pentru procesul de productie. Anul trecut Apple a comandat 60 de milioane de unitati ale iPhone 5S si iPhone 5C, asa ca este normal ca anul acesta cifra sa fie mult mai mare, avand in vedere ca interesul pentru iPhone 6 este mult mai mare.

  Desi compania Apple incearca sa pregateasca iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch pentru lansare impreuna cu iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch, doar cel din urma model ar putea ajunge pe piata anul acesta.

1 COMENTARIU