Prima Pagina Apple iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch va fi lansat inaintea iPhone...

iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch va fi lansat inaintea iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch pentru a nu genera competitie intre modele

  Ieri v-am spus ca prezentarea iPhone 6 va avea loc in cea de-a doua sau a treia saptamana a lunii septembrie, compania Apple urmand a prezenta cu siguranta iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch lumii intregi. De-a lungul ultimelor luni nu s-a stiut daca si iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch isi va face aparitia in toamna, iar informatii aparute in cursul acestei zile sugereaza faptul ca Apple nu doreste sa il lanseze impreuna cu iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch.

Apple’s new 5.5-inch iPhone will come several months later than the new 4.7-inch model in order to avoid competition between the two models, rather than due to poor yield rates at 5.5-inch production lines as being reported, according to sources in the iPhone supply chain. The different timetables have been set as Apple does not want to repeat the mistake it made in 2013 when it launched the iPhone 5s and iPhone 5c simultaneously, said the sources.

  Conform unor surse din interiorul companiei Apple, cei din Cupertino doresc sa lanseze iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch in toamna si iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch cateva luni de zile mai tarziu pentru a evita greseala din 2013. Greseala la care face referire sursa este lansarea simultana a iPhone 5S si iPhone 5C, acest lucru creand competitie intre cele doua modele, iPhone 5S iesind invingator, dupa cum prea bine stiti deja.

  Desi s-a speculat ca Apple ar avea probleme in a produce suficiente unitati ale iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, in final teoria lansarii terminalelor la date diferite pentru a nu genera competitie intre ele pare logica. Desigur ca nimeni nu stie acum cand va ajunge pe piata iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, insa de indata ce el va fi disponibil va voi anunta.

 • Sorin

  Da cum au facut si cu iPad mini..l-au lansat inainte cu cateva luni fata de iPAD Air… common :))

 • iulius

  La anul ce vor mai lansa?Nu prea cred ca au 2 variante!Mi se pare in primul rind ca ar fi diferit de ceea ce sa intimplat pina acum,si in al 2-lea rind cu Iphone 5 S au facut profit deci nu prea vad vre-un motiv sa lanseze 2 modele.Daca ar fi avut esec atunci s-ar fi gindit si la alte solutii.Studiile de piata in fiecare an ziceau altceva fata de ceea ce facea Apple .

 • roby

  “iulius” Esti cumva analfabet ? :)) așa se scrie (gândit)? (gindit) ? și multe alte cuvinte care le-ai scris acolo :)) deci nu pot sa îmi dau seama , nu te zgârie pecreier cand scri așa și apoi citești ce ai scris ? :)) wtf

 • George

  Stie cineva sa-mi spuna, atunci cand se lanseaza un iPhone nou unde apare in general cel mai repede pentru a fi cumparat in Romania?
  Multumesc mult.

 • Adrian

  Competitie a fost anul trecut cand au lansat doua modele de dimensiuni identice, dar cu mici diferente ! Acum vorbim de doua modele total diferire atat ca dimensiuni cat si ca specificatii hardware ! Deci nu cred ca vorbim de o competitie !

 • Pingback: iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch - iata cand va incepe productia | iDevice.ro()

 • Ovidiu

  Deci iphone 6 de 4.7″ este iphone 5C de anul trecut, adica acelasi hardware cu ecran mai mare…daca fac asta nu cumpar nici un iphone nou (4.7 ca e vechi, iar 5.5. e prea mare)…sper sa nu fie asa, sa le optimizeze pe ambele

 • Adrian

  @ovidiu Este posibil ca Apple sa mearga cu procesorul A7-Iphone 5s- pe noul Iphone 6 cu ecran de 4.7 , iar pe cel de 5.5 cu un procesor nou -A8-, plus alte noutati !

 • Ovidiu

  Asta inseamna ca cei care cumpara iphone 6, 4.7″, iau 5S cu ecran mai mare si atat, iar pt asta tre sa mai dea 100$ in plus fata de pretul nou de anul trecut. Pare inselatorie 🙂 si sa te oblige la 5.5″ pt un update real mi se pare abuz, dar fiind Apple la mijloc, nu ma mira deloc. Cred ca ar fi bine sa vad ce ofera pt ca abia asteptam versiunea de 4.7, dar numai pt ecran nu merita. Puteam sa trec pe android demult daca doar ecranul e totul. Ma amuz maxim daca Apple incearca sa scoata multi bani din frustrarea oamenilor ca nu au avut tel cu ecran mare ca orice androidist