Prima Pagina Noutati Japonia are stand-uri speciale pentru selfie-uri

Japonia are stand-uri speciale pentru selfie-uri

  Daca va place sa va faceti poze singuri cand vizitati locatii interesante, ei bine daca se intampla sa ajungeti in Japonia in perioada urmatoare, ar fi bine sa stiti ca in locatiile cu privelisti interesante exista stand-uri pentru selfie-uri. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, un utilizator isi poate amplasa iPhone-ul pe acest stand, care are un locas special in care poate fi introdus un smartphone, iar prin setarea unui timer poate inregistra rapid un selfie.

  Ideea in sine este grozava deoarece asa utilizatorii vor putea inregistra rapid si in siguranta poze cu ei sau persoanele apropiate, fara a le cere ajutorul persoanelor din preajma lor. Japonia pare a fi deocamdata singura tara in care sunt amplasate asemenea stand-uri, insa probabil altii le vor urma initiativa in curand.

  • andu

    dar ce sa vezi, iphon-ul nu are un timer, deci respectivi se uita ca molusca la banchiza si banchiza la ei ca la prosti, caci un telefon de 600 euro nu are timer. ehh da din toamna o sa se faca o mare inovatia si o sa se revolutineze camerele foto caci ceva nemaintalnit pana acum va deveni realitate. apple va introduce timerul in aplicatia camera :)))))

  • adrian

    foarte corect andu

  • Dan

    Ce umor inteligent…