iPhone 6 – placa de baza cu chip NFC apare in primele imagini

  iPhone 6 se afla in proces de productie in cadrul fabricilor Foxconn si Pegatron, iar cu aceasta ocazie astazi vedem pentru prima oara placa de baza pe care Apple o va utiliza pentru terminal. Placa de baza iPhone 6 este comparata in imaginea de mai sus cu cea folosita de catre cei din Cupertino pentru iPhone 5S si observati ca exista o serie mare de diferente in ceea ce privest emodul in care sunt aranjate toate circuitele pe ea.

  iPhone 6 va avea numele de cod N61 in cadrul iOS 8 si partea cea mai interesanta este ca pe placa sa de baza este amplasat un chip NFC, semn ca Apple va aduce in sfarsit aceasta tehnologie in iPhone-uri. In afara modificarilor privind aranjarea circuitelor si implementarea unui chip NFC, placa de baza a iPhone 6 nu mai dezvaluie alte noutati, nici macar in ceea ce priveste marimea terminalului, ea parand a fi la fel de mare precum cea a iPhone 5S.

6 COMENTARII

  1. Va fi un iphone de 4inch si unul de 4.7 inch 🙂 si in spate dungile alea nu se vor vedea, pt ca for fi in 2culori, ca la iphone 5- 5s