Prima Pagina Apple Iata ce noua companie se pregateste sa cumpere Apple

Iata ce noua companie se pregateste sa cumpere Apple

  Apple a cumparat nu mai putin de 29 de companii in peste 1 an de zile, cea mai mare dintre ele fiind Beats, o achizitie in desfasurare anuntata a fi de nu mai putin de 3.2 miliarde de dolari. In cursul weekend-ului v-am vorbit despre compania BookLamp achizitionata cu doar cateva luni de zile in urma de catre cei de la Apple, iar acum vorbim despre o noua companie care urmeaza sa fie achizitionata.

  Swell este numele companiei pe care intentioneaza Apple sa o achizitioneze, ea avand disponibila in App Store o aplicatie de streaming audio care permite crearea de liste personalizate pentru ascultare. Apple intentioneaza sa cheltuiasca nu mai putin de 30 de milioane de dolari pentru achizitionarea Swell, obiectivul fiind imbunatatirea iTunes Radio folosind tehnologiile companiei.

  Apple si Swell se afla in stadiile finale ale negocierilor, aplicatia si serviciul sau urmand a fi inchise la sfarsitul acestei saptamani, dupa care intreaga echipa va trece probabil in subordinea celor din Cupertino.

 • E S

  Vezi ca titlul articolului nu este clar. Eu am inteles ca Apple va fi cumparata de o alta companie.

 • Mateias

  @ 1. E S: pt asta am dat si eu click :)))

 • Ovidiu

  Si eu am luat teapa :)), si am zis: in sfarsit..!

 • ciprian

  Titlu este ok daca vrei numai ca este cu doua intelesuri :))))))(

 • bogdanstefan

  am intrat aici datorita faptului ca am inteles altceva din titlu.

  @zaone, ai grija cu formularile si mai ales la greselile de ortografie, parca ai unele articole doar ca sa fie!