iWatch ar putea fi disponibil in cantitati limitate in 2014 si fara panou de protectie din sticla de safir

  iWatch, celebrul smartwatch dezvoltat in momentul de fata de catre compania Apple, ar putea fi disponibil in cantitati limitate in cursul acestui an, un analist asiatic sugerand faptul ca doar 3 milioane de unitati ar putea fi fabricate. Bazandu-si estimarile pe informatii primite de la furnizorii Apple, analistul sustine ca iWatch ar putea intra in productie in noiembrie, insa ar avea probleme in ceea ce priveste fabricarea ecranului.

  Mai mult decat atat, impementarea unui panou de protectie din sticla de safir ar fi incetinit procesul de dezvoltare al iWatch si ar fi determinat Apple sa reduca numarul de unitati produse anul acesta. In fata acestor probleme, analistul crede ca Apple ar putea renunta la implementarea unui panou de protectie din sticla de safir si va utiliza panourile normale, folosite si de catre competitorii sia.

  iWatch ar putea fi prezentat in toamna acestui an si ar putea fi lansat cateva saptamani mai tarziu, Apple aplicand o strategie similara si in cazul altor produse similare.