QuickScope te ajuta sa efectuezi cautari rapide in iOS

 

 

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=R7OAfwzRi7A&w=580&h=370]

  QuickScope este un tweak lansat in cursul acestei zile in Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem efectua cautari rapide in iOS. Tweak-ul se doreste a fi un sistem rapid si eficient de a efectua cautari in iOS, el oferindu-ne trei moduri de lucru, unul pentru cautarea in terminalele noastre, unul care permite controlarea anumitor functii ale iOS, si unul care ne ajuta sa alegem cele mai bune filme pentru vizualizare.

#1: Your everyday search. This allows you to search through apps, contacts, toggles etc.
#2: Interactive Mode. In this mode, you can do more than just search. You can play music, take notes, use a calculator, tweet, look up interesting stuff around you…and a whole lot more.
#3: Movie Mode. Who doesn’t love movies? But a lot of the times, a movie can turn out to be quite the disappointment. QuickScope shows you everything you need to know to pick the right movie for you.

  In clipul video de mai sus aveti prezentata functionalitatea tweak-ului si observati ca el este practic similar cu Spotlight-ul pentru iOS 8. QuickScope functioneaza cu o multitudine de tweak-uri ale Cydia, iar daca sunteti interesati de el, atunci il veti gasi disponibil pentru DOWNLOAD la pretul de 1.5$ in repo-ul BigBoss al Cydia.