Notifyr – permite vizualizarea pe Mac a notificarilor din iPhone, este disponibila GRATUIT in App Store

1

  Notifyr este o aplicatie disponibila de cateva saptamani de zile in App Store, iar prin intermediul sau oricine poate retrimite notificarile din iOS pe Mac fara prea mult efort. Folosind o conexiune Bluetooth, aplicatia se interconecteaza cu Mac-urile noastre si folosind o aplicatie dedicata pentru OS X afiseaza toate notificarile din iPhone, indiferent de la ce aplicatie provin ele.

With Notifyr, you’ll never miss a notification again: you can keep your phone in your pocket and still know what’s going on. You can read your incoming WhatsApp messages, see who’s following you on Instagram or read any of the other kind of notifications from any app on your iPhone. It’s also possible to mute notifications from any app you like. 

  Aceasta este prima aplicatie disponibila in App Store care este capabila sa ofere o asemenea functionalitate pentru noi fara a avea jailbreak, pretul cerut de catre dezvoltatori fiind potrivit pentru ceea ce ofera ea. Mai mult decat atat, aplicatia se conecteaza automat la Mac-urile noastre daca la un moment dat ne indepartam de el, astfel ca veti fi siguri ca veti primi notificari in orice conditii.

  Notifyr functioneaza in momentul de fata numai pe terminalele iPhone ale celor de la Apple, dar trebuie sa instalati si aplicatia server in OS X direct din website-ul dezvoltatorilor. Notifyr este disponibila acum pentru DOWNLOAD GRATUIT prin App Store.

Pretul initial:
3.59€
Numele:
Notifyr – Receive iOS notifications on your Mac

Gratuit

DESCARCA

Developer: Arnoldus Wilhelmu…
Categoria: Utilities


Descriere: Notifyr will be free every other day for 7 days starting the 6th of August.

NOTIFYR NEEDS AN IPHONE 4S OR NEWER. ALSO CHECK IF YOUR MAC IS COMPATIBLE WITH NOTIFYR IN THE SCREENSHOTS.

Notifyr shows all …


Dimensiunea aplicatiei este: 1.7 Mb