iPhone 6 – dual flash LED-ul apare in primele imagini

  In multitudinea de imagini aparute astazi cu diverse componente ale iPhone 6, iata ca acum avem ocazia de a vedea pentru prima oara si cum va arata dual flash LED-ul terminalului. In imaginea de mai sus aveti prezentat iPhone 6 true tone flash, aceasta fiind denumirea aleasa de catre compania Apple pentru dual flash LED-ul implementat in iPhone 5S, versiuena din acest dispozitiv avand o forma complet diferita fata de cea din poza.

  Se pare ca pentru iPhone 6 compania Apple a dezvoltat un dual flash LED rotund, insa schimbarea formei componentei probabil nu va afecta in vreun fel capacitatea acesteia de a genera suficient de multa lumina pentru inregistrarea de poze grozave. Desi putina lume se astepta ca Apple sa schimbe forma acestei componente, ne putem astepta totusi ca iPhone 6 sa aiba o camera mult mai buna decat cea disponibila in iPhone 5S.

  Astazi v-am prezentat si o schimbare majora pentru design-ul iPhone 6 care are legatura cu aceeasi camera, ea neavand totusi capacitatea de a sustine ideea privind schimbarea true tone flash-ului.