Apple promoveaza tabletele iPad intr-o noua campanie publicitara axata pe productivitate

1

  Apple incearca de ani de zile sa convinga milioane de utilizatori de tablete iPad ca produsul lor poate fi utilizat pentru productivitate in ideea de a inlocui un PC. Acest efort este sustinut astazi de catre o noua campanie publicitara ce promoveaza aplicatiile de productivitate disponibile in App Store pentru tabletele iPad, aceste aplicatii permitand crearea rapida de documente, folosind fie suita iWork pentru iOS, fie suita Microsoft Office.

iPad is the perfect way to be more productive than ever. Its powerful apps are designed to take full advantage of the things only iPad can do. So you’ll have everything you need to do what matters most.

  De la Pages si pana la Word, Apple sustine ca tabletele sale iPad pot fi utilizate pentru a crea rapid documente text, foi de calcul, prezentari si multe, multe altele, totul fara a utiliza un PC. Campania vine ca o completare a unei noi sectiuni de aplicatii publicata in App Store de catre compania Apple pentru iDevice-uri, ea prezentandu-ne cele mai bune aplicatii de productivitate pentru iPhone si iPad disponibile la PRET REDUS.