iPhone 6 – carcasa apare in noi imagini si confirma schimbarile implementate pentru camera

  In cursul zilei de ieri au aparut o multitudine de imagini cu diverse componente ale iPhone 6, iar printre ele am regasit inelul care va tine camera terminalului fixata in carcasa. Combinand inelul cu imagini ale carcasei am aflat ca Apple urmeaza sa scoata camera iPhone 6 la cativa milimetri in exteriorul carcasei, aceasta schimbare fiind preluata, probabil, din design-ul utilizat acum pentru iPod Touch-uri.

  In sustinerea ideii ca viitoarea camera a iPhone 6 va fi scoasa in exterior, astazi vedem din nou carcasa terminalului in imagini, ea parand a fi cat se poate de reala. Separat de camera, observam ca noul flash LED va fi circular, iar ieri v-am spus ca Apple va utiliza acelasi true tone flash, doar ca pentru el va alege o forma complet diferita fata de cea utilizata in cazul terminalului iPhone 5S.

  iPhone 6 va fi prezentat pe data de 9 septembrie de catre Apple.

10 COMENTARII

  1. Cred ca o sa raman la 5s pana la 6s sau pana cand se vor trezii cei de la Apple ca au facut o mare gresala cu 6 in forma asta. Parerea mea, arata ca o chinezarie ieftina.

  2. Daca va arata asa, atunci de ce sa dai aproape 800 euro cand poti sa iei la 300 euro allview x2 soul, cel mai subtire tel din lume? Sau poate doar asa, sa ai iphone 6. Eu raman la 5s, probabil multa vreme de acum incolo! Le doresc celor de la Apple, somn usor si sper ca pe viitor sa viseze, insa cum a facut-o Steve J.

  3. @cristian
    decat sa schimb 3 telefoane allview (in garantie daca am noroc), mai bine unul si bun.
    Apoi stai linistit ca nu e carcasa finala asta. e doar de principiu, nu e nimic finisat.
    Asteapta pana in 9 septembrie pentru prezentarea oficiala si apoi mai discutam.

  4. @x

    Stai linistit ca am schimbat eu 4 Iphone-uri 5s in garantie si nici acesta nu este bun. Inchideri subite si aprinderi numai prin hard reset la toate. Unul chiar a venit cu display-ul desprins. Pe langa asta sunt numai telefoane refurbished, iar tu daca duci un telefon cu probleme pe care l-ai cumparat de 5 zile nu vei primi unul nou….

  5. Nu stiu cum ai reusit tu, dar pot sa-ti spun sigur de la un prieten care a lucrat lla mediagalaxy ca allview se intorceau in service cat celelalte branduri la un loc.
    Apoi pot sa-ti spun ca lucrez inntrun service autorizat de reparatii laptopuri, iar piesele ce sunt refurbished trec prin aceleasi teste de calitate ca si un produs nou. Daca nu ai stii ca e refurbished nu ai vedea difernte, pt ca nu ai scame, amprente, zgarieturi.
    Acest refurbished nu se face la orice colt de strada, ci se face tot in fabricile unde se fac initial primele componente, cu ajutorul unor masinarii ce-ti depasesc putin imaginatia.

  6. @x deci primul mi-a venit cu ecranul desprins, al doilea cu carcasa putin lovita, al treilea cu ecranul zgariat. Toate schimbate prin noumax, indiferent de service ei nu au influenta asupra telefoanelor care vin la schimb. Asta spune multe de apple. Am un prieten care a patit la fel cu un 4s. A primit unul care abia se misca si putin lovit schimbat prin germanos.

  7. ce spui tu devine putin strigator la cer. cine stie ce combinatii face germanos. eu as fi refuzat sa fi primit asa ceva. exista si opc sa stii

  8. Cel mai bine sa nu va mai luati iPhone din Romania. Nu stiu de ce am eu impresia ca javrele astea de la noi din tara vand telefoane second-hand. Cred ca tot ce e cu probleme si refuzat pe afara, vine in Romania. Eu mi-am invatat lectia. Atat iPhone 5s-ul cat si iPad 4 mi le-am luat din Apple Store.