Pangu – iata cine au fost cei mai interesati posesori de iDevice-uri care au facut jailbreak

  Pangu jailbreak a fost lansat cu aproximativ o luna si jumatate in urma pentru iDevice-urile noastre, el permitandu-ne sa facem jailbreak pentru orice versiune a iOS 7.1.x. Avand in vedere ca solutia de jailbreak a fost lansata de catre o echipa de hackeri din China cu exploit-uri furate de la un cercetator in securitate, multa lume s-a ferit de ea si acest lucru este dezvaluit inclusiv de catre datele furnizate de catre hackerii echipei Pangu cu doar cateva saptamani in urma.

  Conform lor, in 10 zile de existenta a Pangu, 1.8 milioane de persoane au folosit solutia de jailbreak pentru propriile terminale, 60% dintre acestia fiind din China, dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai sus. Ei au fost urmati de catre americani, cei din Arabia Saudita, Taiwan, Rusia, Mexic si alte tari europene, interesul in acestea fiind mai mic decat in cazul solutiei de jailbreak evasi0n7.

  Era de asteptat ca Pangu sa nu fie chiar atat de interesant pentru o mare parte dintre posesorii de iDevice-uri, avand in vedere ca vine din China, si decizia lor de a il evita este evidenta in imaginea de mai sus.