iPhone 6 – Apple primeste acordul autoritatilor din Thailanda sa vanda doua modele ale terminalului

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=CEGyb4rgQ94&w=580&h=370]

  Daca inca mai aveati dubii ca Apple va lansa iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch sau iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, ei bine autoritatile din Thailanda au autorizat dealerii Apple sa comercializeze doua modele ale iPhone 6 in tara. Informatia vine direct de la secretarul general al agentiei guvernamentale din Thailanda care verifica terminalele mobile ce urmeaza sa fie comercializate in tara de catre producatori, asa ca ea este cat se poate de reala.

  Apple a depus pe data de 5 august cererea de certificare pentru vanzare a iPhone 6 in Thailanda si trei zile mai tarziu a primit acordul autoritatilor pentru a comercializa doua modele ale iPhone 6 care au codurile A1586 si A1524. Conform legislatiei locale, agentia guvernamentala trebuie sa anunte in mod public orice acordare de certificare privind vanzarea vreunui terminal mobil nou in tara, insa informatiile se rezuma doar la atat.

  Cererea facuta acum de catre compania Apple este neobisnuita avand in vedere ca, in mod normal, Thailanda face parte din al doilea val de lansari in ceea ce priveste iPhone-urile noi. Acest al doilea val este programat, de obicei, la o luna distanta de lansarea oficiala, anul trecut compania Apple cerand certificarea pentru vanzare cu doar 4 zile inaintea lansarii iPhone 5S.

  Graba din acest an poate sugera faptul ca Apple ar putea include mult mai multe tari in primul val de lansari pentru iPhone 6, insa desigur ca vorbim doar despre speculatii.