Reputador – aplicatia care te transforma in cel mai COOL vecin din bloc !

7

[youtube=https://www.youtube.com/watch?&v=CT0mu-BfAxo&w=580&h=370]

  Vrei sa-ti impresionezi vecinii sau poate sa cuceresti vreo vecina draguta? Vrei sa fii cel mai cool de pe palierul caminului facultatii? Vrei sa-ti amuzi prietenii pe Facebook sau sa-i sperii putin cand ii inviti acasa? Daca raspunsurile sunt afirmative, atunci iti vorbesc astazi despre aplicatia Reputador, una dintre cele mai distractive aplicatii pentru iPhone si Android lansate de catre doi romani inventivi, in colaborare cu Vodafone, si dornici de a-ti face viata mai frumoasa.

  Aplicatia Reputador contine o serie de 6 sunete in fiecare dintre cele trei categorii ale sale: Party, Sexy si Highlife, iar cu ajutorul unui sistem inteligent puteti combina aceste sunete pentru a crea mix-uri ce le puteti asculta pe telefon, calculator sau le puteti partaja online. Partea interesanta este ca voi puteti inregistra sunete proprii pentru mix-uri, asa ca puteti crea mii de combinatii grozave in functie de dorintele voastre. Fiecare mix creat de catre voi poate fi ascultat pe calculator printr-o aplicatie speciala disponibila pe Facebook, iar rularea lor se poate face printr-o conexiune de internet, astfel ca vecinii vostri vor crede ca petrecerile se tin lant in casa voastra, desi voi sunteti plecati.

  Crearea unui mix cool este cat se poate de simpla, deschiderea aplicatiei, logarea la Facebook si selectarea categoriei preferate ducandu-va in meniul de compunere a unui mix. De aici incolo simpla apasare a butoanelor corespunzatoare fiecarui sunet, inclusiv in combinatii simultane, sau inregistrarea unui sunet propriu permite inregistrarea rapida a unui mix. O data ce aveti mix-ul inregistrat, mergeti in sectiunea mix-urile mele, alegeti mix-ul favorit, apasati butonul Share si il veti distribui rapid pe Facebook unde oricine il poate asculta.

 Reputador este, din punctul meu de vedere, o aplicatie extrem de distractiva cu o serie de sunete pe care le puteti combina astfel incat sa atrageti rapid atentia oricui. Reputador a fost dezvoltata de catre doi romani: un student al Facultatii de Politehnica si un vlogger, pe care cu siguranta i-ati vazut deja in repetate randuri la televizor. Folosind o Cartela Vodafone si promotia vorbesti dublu net primesti, poti strange pana la 5 GB de trafic de internet lunar pentru apelurile primite si efectuate, iar cu ajutorul traficului poti controla aplicatia Reputador cand nu esti acasa pentru a rula mix-urile pe calculator.

  Aplicatia Reputador este disponibila pentru DOWNLOAD GRATUIT in App Store si in Google Play.

Pretul initial:
Numele:
Reputador

Gratuit

DESCARCA

Developer: Vodafone Romania …
Categoria: Entertainment


Descriere: Fa-ti super-reputatie in bloc chiar si cand nu esti acasa!

Descarca acum aplicatia si arata-le vecinilor cat de bine te distrezi. Trebuie doar sa iti sincronizezi telefonul cu calculatorul si pac, sunetel…


Dimensiunea aplicatiei este: 11.6 Mb