Un client al unui Apple Store acuza un angajat de introducerea unui mesaj homofob in chitanta pentru achizitionarea unui produs

  Tim Cook este homosexual si in cei trei ani petrecuti la conducerea Apple si-a facut o misiune din a impune angajatilor si altor companii sa accepte diversitatea in randul colegilor/angajatilor, sustinand diverse marsuri gay din SUA. In ciuda atitudinii CEO-ului si a miilor de angajati Apple vis-a-vis de persoanele homosexuale, un client al unui Apple Store acuza un angajat de introducerea unui mesaj homofob in chitanta pentur achizitionarea unui produs.

So here’s a thing. I got called a f@g by an #Apple employee here in#Portland. The store manager did not do what he said he would to rectify the situation, so now I feel it is important to share the story. Being queer and having worked with queer youth, I know first-hand that this is an example of the type of #homophobic beliefs and actions that lead young people to harm themselves. This type of action is NOT OKAY, especially from a company that prides itself on being LGBTQ inclusive and welcoming.

  Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai sus, adresa de email a clientului este inregistrata ca f@g.com, fag fiind un cuvant folosit intr-un mod neplacut pentru a face referire la o persoana cu orientare sexuala de natura homosexuala. Desi nimeni nu stie daca adresa de email a fost introdusa in mod intentionat in acest mod, sau angajatul a introdus doar doua litere aleatorii in lipsa unei adrese de email atasate cardului, realitatea este ca Apple are acum o problema de imagine.

  Compania nu a comentat pe baza incidentului, insa probabil va avea o reactie publica, avand in vedere ca acest incident este complet contrar viziunii sale privind acceptarea sociala a oricarui tip de orientare sexuala.