Un client al unui Apple Store acuza un angajat de introducerea unui mesaj homofob in chitanta pentru achizitionarea unui produs

3

  Tim Cook este homosexual si in cei trei ani petrecuti la conducerea Apple si-a facut o misiune din a impune angajatilor si altor companii sa accepte diversitatea in randul colegilor/angajatilor, sustinand diverse marsuri gay din SUA. In ciuda atitudinii CEO-ului si a miilor de angajati Apple vis-a-vis de persoanele homosexuale, un client al unui Apple Store acuza un angajat de introducerea unui mesaj homofob in chitanta pentur achizitionarea unui produs.

So here’s a thing. I got called a f@g by an #Apple employee here in#Portland. The store manager did not do what he said he would to rectify the situation, so now I feel it is important to share the story. Being queer and having worked with queer youth, I know first-hand that this is an example of the type of #homophobic beliefs and actions that lead young people to harm themselves. This type of action is NOT OKAY, especially from a company that prides itself on being LGBTQ inclusive and welcoming.

  Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai sus, adresa de email a clientului este inregistrata ca f@g.com, fag fiind un cuvant folosit intr-un mod neplacut pentru a face referire la o persoana cu orientare sexuala de natura homosexuala. Desi nimeni nu stie daca adresa de email a fost introdusa in mod intentionat in acest mod, sau angajatul a introdus doar doua litere aleatorii in lipsa unei adrese de email atasate cardului, realitatea este ca Apple are acum o problema de imagine.

  Compania nu a comentat pe baza incidentului, insa probabil va avea o reactie publica, avand in vedere ca acest incident este complet contrar viziunii sale privind acceptarea sociala a oricarui tip de orientare sexuala.