iPhone 6 nu va avea ecran protejat cu sticla de safir, conform analistilor americani

iPhone 6 ecran - iDevice.ro 1

  In cursul acestei dimineti v-am spus ca Apple a ordonat inceperea productiei de panouri din sticla de safir penru protejarea ecranului iPhone 6, insa nimeni nu stie exact cate unitati intentioneaza Apple sa produca. Incercand sa convinga viitorii cumparatori ca iPhone 6 nu va avea un ecran protejat cu sticla de safir, analistii celor de la JP Morgan sustin ca fabricarea unei componente cu acest material se dovedeste a fi prea scumpa.

Although we have channel indications that some sapphire devices will be produced, we actually lean toward Apple selling no sapphire phones this year. On sapphire as a feature — we see it as a huge phone seller. The screens are reportedly unscratchable (except by diamond) and virtually indestructible. We believe most people will want sapphire when and if it ever becomes available.

  Cei de la JP Morgan au discutat cu surse din industrie si cu parteneri ai Apple, concluzionand ca in momentul de fata Apple nu poate produce suficient de multe unitati la un cost decent pentru iPhone 6. Conform analistilor, acum Apple ar trebui sa cheltuiasca de 10 ori mai multi bani pentru fiecare panou din sticla de safir, decat pentru panourile Gorilla Glass, asa ca vorbim despre o alegere cat se poate de simpla, momentan.

  Conform analistilor, panourile din sticla de safir sunt imposibil de zgariat cu materiale ce au o duritate mai mica decat diamantul si sunt aproape indestructibile. Desi Apple a initiat procesul de fabricare al acestei componente, ramane de vazut la ce o va folosi.