iPhone 6 – Apple incepe sa produca sticla de safir pentru protejarea ecranelor

iPhone 6 panou frontal comparatie iPhone 5S - iDevice.ro

  Avand in vedere ca productia iPhone 6 este pe cale sa inceapa, iata ca Apple se pregateste sa initieze inclusiv procesul de fabricare al panourilor frontale de sticla de safir pentru protejarea ecranului terminalului. Pentru a produce suficiente cantitati ale acestei componente pentru iPhone 6, compania Apple foloseste fabrica pe care a construit-o impreuna cu cei de la GT Advanced in Arizona in cursul acestui an.

  Avand in vedere ca Apple ar fi comandat pana in 80 de milioane de unitati ale iPhone 6 anul acesta, vorbim despre fabricarea unui numar mare de panouri din sticla de safir in cadrul acestei fabrici. Din pacate nu se stie deocamdata daca atat iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch, cat si iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch vor fi protejate de acest tip de panou frontal, zvonuri recente sugerand ca doar modelele cu mult spatiu de stocare vor beneficia de el.

  Acestea fiind spuse, Apple pare sa “puna in miscare” angrenajele necesare fabricarii in masa a terminalului iPhone 6, totul pentru o prezentare ce urmeaza sa aiba loc pe 9 septembrie 2014.