iPhone 6 ar putea fi vandut in 10 milioane de unitati in weekend-ul lansarii

iPhone 6 vs Samsung Galaxy Alpha - iDevice.ro 9

  Anul trecut compania Apple a vandut 9 milioane de terminale iPhone 5S si iPhone 5C in weekend-ul lansarii in peste 10 tari de pe glob, iar anul acesta se asteapta performante mult mai bune de la iPhone 6. Analistii americani spun ca Apple a comandat anul acesta cu 36% mai multe unitati ale iPhone 6 decat ale iPhone 5S si iPhone 5C anul trecut, mai exact, 70 – 80  de milioane de unitati ale iPhone 6 fata de 50 – 60 de milioane de unitati ale vechilor terminale.

  In aceasta idee, analistii considera ca Apple ar putea vinde 10 milioane de unitati ale iPhone 6 in saptamana lansarii noului terminal, insa cifra va fi, cel mai probabil, atinsa doar in weekend-ul lansarii. Anual compania Apple reuseste sa vanda in weekend-ul lansarii mai multe iPhone-uri decat in anul anterior, iar in 2013 a inregistrat cea mai mare crestere, de la 5 milioane de unitati vandute in trei zile la 9 milioane de unitati.

  Anul acesta cresterea nu va fi la fel de mare, insa ne putem astepta ca Apple sa vanda macar 10 milioane de unitati ale iPhone 6, daca le va avea disponibile in tarile in care dispozitivul va fi lansat oficial.