Samsung lanseaza Gear S inaintea prezentarii iWatch

  In cursul zilei de ieri am aflat ca Apple urmeaza sa prezinte iWatch pe data de 9 septembrie impreuna cu iPhone 6 si iPhone 6L, iar desi nu stim prea multe in legatura cu viitorul smartwatch, asta nu-i opreste pe competitorii companiei sa lanseze produse noi. Avand in vedere ca modelele anterioare ale smartwatch-urilor proprii n-au avut succes, Samsung a lansat in cursul zilei de ieri Gear S, un nou smartwatch cu ecran curbat care ar trebui sa atraga noi clienti pentru coreeni.

  Samsung Gear S este echipat cu modem 3G, dar si chip-uri WiFi/Bluetooth, asa ca utilizatorii il pot folosi pentru apeluri telefonice si il pot conecta rapid la un smartphone chiar si folosind o conexiune WiFi. Mai mult decat atat, Gear S permite trimiterea de mesaje text sau raspunderea la ele, sincronizarea informatiilor cu un smartwatch fiind facuta folosind multiplele tipuri de conexiuni ce le sunt puse la dispozitie utilizatorilor.

  Avand in vedere ca modelele anterioare ale smartwatch-urilor n-au avut nici pe departe succesul preconizat de catre Samsung, aceasta este o noua tentativa disperata de a intra in atentia oamenilor, insa ea va fi cel mai probabil sortita esecului. Deocamdata nu se stie cat va costa Gear S, insa probabil va avea un pret exagerat, exact precum produsele anterioare.