Digi Play – RCS&RDS va lansa o platforma de video on demand

  RCS&RDS una dintre cele mai mari companii telecom din Romania se pregateste sa lanseze in luna septembrie Digi Play, o platforma online pentru filme online cu plata. Cei din cadrul RCS&RDS ar fi anuntat deja CNA privind intentia de  lansa platforma Digi Play, ea urmand a functiona initial ca o platforma online de filme cu plata, o parte dintre ele fiind deja licentiate/cumparate de catre postul TV Digi Film detinut de catre aceeasi companie.

  Digi Play nu va fi totusi limitat doar la filme, cei de la RCS&RDS intentionand sa ofere in viitor posibilitatea de a vizualiza documentare, show-uri TV sau emisiuni sportive prin intermediul acestei platforme.  Digi Play va veni in completarea Digi Online, o platforma prin intermediul careia cei de la RCS&RDS le permit abonatilor sa vizioneze online diverse posturi TV din Romania, accesul fiind restrictionad doar la clientii companiei.

  Deocamdata nu se stie sigur ca va fi lansat Digi Play si nici ce preturi urmeaza sa aplice RCS&RDS pentru noua platforma, insa voi reveni cu detalii pe masura ce ele vor fi disponibile.

1 COMENTARIU