iPhone 6 COMPLET ASAMBLAT este comparat in DETALIU cu iPhone 5S (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=657UeODW178&w=580&h=370]

  Saptamana trecuta o echipa de rusi ne-a prezentat primul iPhone 6 PORNIT asamblat folosind diverse componente preluate direct de la partenerii asiatici ai companiei Apple. Astazi aceeasi echipa de rusi ne prezinta un iPhone 6 COMPLET ASAMBLAT comparat in DETALIU cu iPhone 5S pentru a ne arata care sunt principalele diferente in ceea ce priveste design-ul celor doua dispozitive, dar si in ceea ce priveste marimea fiecaruia.

iPhone 6 vs iPhone 5S – comparatie detaliata a design-ului

  Dupa cum puteti vedea deja din poze si din clip, cele doua terminale arata aproape identic daca le privim din fata, Apple reusind sa pastreze design-ul “iconic” al iPhone-ului aproape intact pentru 7 ani de zile. Spun “aproape” deoarece iPhone 6 are ecranul aproape lipit de marginea carcasei si are mai putin spatiu intre butonul Home si difuzor, asta pentru a facilita o crestere usoara a dimensiunilor in comparatie cu iPhone 5S.

  Cand vine vorba de carcasa lucrurile se schimba radical, compania Apple alegand sa foloseasca o carcasa complet metalica pentru iPhone 6, ea fiind impartita in trei componente, despartite de antene groase si nu chiar atat de placute la privire. Practic Apple pare sa incerce sa revina la design-ul care a facut iPhone-ul popular in anul 2007 si a fost utilizat in iPod Touch-uri timp de atatia ani de zile si daca acele antene nu ar fi despartit carcasa, probabil ca multi ar fi apreciat ceea ce a creat Jony Ive.

  Acestea fiind spuse, iPhone 6 va fi prezentat in exact o saptamana de zile, pe 9 septembrie, intr-o conferinta Apple. Nu uitati ca pe 9 septembrie va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce va prezenta compania americana!

28 COMENTARII

  1. Oricum o sa rupa tot.In ceea ce priveste acel cablu usb reversibil daca nu il lanseaza acum o sa il lanseze samsung inainte cum au facut si cand au auzit zvonuri despre iwatch si au scos galaxy gear.

  2. Hai sa fim seriosi dungile despartitoare nu sunt nici pe departe urate cum au aparut initial, sunt mult mai discrete doar prin apropierea lor ca si culoare de cea a tf. O sa ne obisnuim usor zic eu. Personal imi place ca au revenit la forma rotunjita de la primul iphone mi se pare mult mai placut de tinut in mana.

  3. E superb.. Niciun alt producator nu e capabil sa faca o asa bijiterie.. Sper si hardware sa fie pe masura celorlati. La ce am auzit si citit, nu o sa fie..oricum il cumpar insa… 2gb ram si quad core e un must.. Stiu, o sa spuneti ca el se misca ca unu quad core de la samsung, lg… Insa ganditi va cum s ar fi miscat dc avea quad core.. Just that..

  4. Ce imi place ca toti comentati “ca are dunga prea gorasa”, “ca are camera iesita” si cate si mai cate. Nu ar fi mai sincer sa recunoastem ca le cumparam (desi sunt scumpe, desi poate raportul pret/produs este complet aiurea, desi la aceeasi bani poate gasim ceva mai bun) pentru ca unii dintre noi sunt adeptii Apple. Eu unul macar recunosc ca iau mereu ultimul model de iPhone pentru ca am o problema la cap. Nu il cumpar pentru ca 5S-ul ar fi depasit, sau nu mai maegr, ci pentru ca, pur si simplu, IMI PLACE! Si la fel fac si cu iPad.

    Asa ca……lasati ipocrizia si macar recunoasteti.

  5. Salut! Pana o sa il vad si o sa il simt in mana raman la parerea (preliminara) ca iPhone 5S ramane cel mai frumos iPhone de pana acum. E o parere personala!

  6. Este frumos ! Ati vazut bezelurile sus jos ? Cat de aproape e butonul Home de marginea inferioara ? Super ! Da-o incolo de camera …. Si dungi … Pe negru arata super ! Nu-mi voi lua gold .

  7. E urat cu spume. Nu se compara cu niciunul dintre flagshipurile actuale. Ce sa mai zicem de comparatia cu iPhone-urile anterioare …
    Daca ar fi pus marul pe o caramida tot s-ar fi gasit unii sa spuna ca e cel mai tare.

  8. La o privire mai atenta, faptul ca spatele din acest clip nu este inscripționat cu numele iPhone si modelul si informatiile FCC, ma face sa gandesc ca va totusi diferit.. sper..

  9. HTC ONE, Huawei chiar si Allview au modele mai frumoase de cat Ipod -ul wannabe Iphone. Adevaru e ca de ce sa schimbi o reteta de succes cu ceva nou. Dar totusi, camera e in afara carcasei ca ce? Zoom optic?:))).

  10. Prea semana cu un Samsung obosit.Eu am si Samsung S4 tel de serviciu si iphone 5 tel personal.Eu zic ca astea de la Apple ar trebui sa nu mai faca nimic vreo 3-4 ani ca sa-i ajunga Samsung.Am momente in care vb. la telelefon (Samsung) si nu mai pot inchide apelul , trebuie sa-i scot bateria.Sincer daca o sa arate asa raman cu iphone 5 in buzunar.

  11. Pentru faptul ca Samsung scoate un telefon cu rama matelica,toti comenteaza ca,copiaza Iphone,dar dc nu comenteaza vreunu ca spatele ala seamana foarte mult cu cel a lui Htc One?

  12. Nu pot sa imi dau seama ce dracu va place la iPhone 6 … Sa cam dus si timpul iPhone-ului … Si gasim scuze , cum spuneau inainte cei care aveau nokia ca nu le plac telefoanele cu touch , cam asa spunem noi acum de Htc Samsung si Lg ca nu ne place Android-ul , dar daca ati pus mana pe un Android 4.4 stiti ca deja se misca mai bine ca IOS-ul …

  13. Nu il iau doar ca pentru ca e ultimul Iphone si are ecran mai mare. E urat si mi se pare un design de 2 bani pe langa phone 5s care chiar e o bijuterie. Nu ma asteptam sincer sa scoata asa ceva cu care sa involueze in ceea ce priveste designul, sper sa arate altfel la lansare.

  14. și eu sper să arate altfel produsul finit, în caz contrar mă voi orienta către alt smartphone. anul acesta voi face upgrade-ul de la iPhone 5 și dacă 6-le va arăta așa, atunci cu siguranță îi voi mai da o șansă Android-ului.

  15. Mai mult ca sigur asa va arata noul iphone,nu arata chiar asa de rau…problema cateva luni o sa fie pretul nesimtit de mare si fara rost pe care o sa il aib….nu m-as mira sa vad preturi de 1500 de euro :)) si prostii o sa se ingesuie sa dea banul pe el.Tocmai ce am trecut de la iphone la android….mai exact un LG G3…foarte bun si util telefonul,mult peste ce ofera iphone in momentul asta.Androidul a ajuns la maturitate si nu mai are lag asa cum zic unii pe aici…imi place iphone dar nu o sa imi mai iau curnad unul din cauza limitarilor soft.

  16. La Samsung camera nu e in afara ? Asta macar arata elegant ! Fata de plasticul ala de la Samsung ! Si da , de aceea are Samdung-ul bateri detasabila …

  17. @ady, sa incerci nexus 5 sa vezi fluiditate,timp de raspuns s.a.m.d.Vorbeste tot o persoana cu “ceva probleme la cap” legate de cat de bine se misca un telefon in app switching ,stabilitate, si performanta.Cautati in aplicatia google maps o companie si aplicatia va va arata drumul pana acolo,tastati numele unei companii in aplicatia phone si aplicatia va va da numarul de telefon, etc.Asta pe un Nexus 5 ……si multe altele…..dar la iphone vad ca se discuta doar de design……ca na, aplicatiile si utilitatea lor sunt numai pentru americani…….

  18. Printr-o minune, in toamna anului 2014, mâinile tuturor viitorilor posesori de iphone 6 s-au marit considerabil, incat acum va disparea expresia de “telefon – paleta de tenis”. Sunt posesor de galaxy s4 si viitor posesor de iphone 6, cauza schimbarii fiind sistemul de operare.

  19. @Msn. Nu s-a marit nicio mana 🙂 ies 2 versiuni, pentru cei care nu vor sa fie pregatiti mereu de o partida de tenis de masa (a.k.a. 4″ diagonala – dimensiunea actuala de 5/5s).