Prima Pagina Apple iPhone 6 COMPLET ASAMBLAT este comparat in DETALIU cu iPhone 5S (Video)

iPhone 6 COMPLET ASAMBLAT este comparat in DETALIU cu iPhone 5S (Video)

28

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=657UeODW178&w=580&h=370]

  Saptamana trecuta o echipa de rusi ne-a prezentat primul iPhone 6 PORNIT asamblat folosind diverse componente preluate direct de la partenerii asiatici ai companiei Apple. Astazi aceeasi echipa de rusi ne prezinta un iPhone 6 COMPLET ASAMBLAT comparat in DETALIU cu iPhone 5S pentru a ne arata care sunt principalele diferente in ceea ce priveste design-ul celor doua dispozitive, dar si in ceea ce priveste marimea fiecaruia.

iPhone 6 vs iPhone 5S – comparatie detaliata a design-ului

  Dupa cum puteti vedea deja din poze si din clip, cele doua terminale arata aproape identic daca le privim din fata, Apple reusind sa pastreze design-ul “iconic” al iPhone-ului aproape intact pentru 7 ani de zile. Spun “aproape” deoarece iPhone 6 are ecranul aproape lipit de marginea carcasei si are mai putin spatiu intre butonul Home si difuzor, asta pentru a facilita o crestere usoara a dimensiunilor in comparatie cu iPhone 5S.

  Cand vine vorba de carcasa lucrurile se schimba radical, compania Apple alegand sa foloseasca o carcasa complet metalica pentru iPhone 6, ea fiind impartita in trei componente, despartite de antene groase si nu chiar atat de placute la privire. Practic Apple pare sa incerce sa revina la design-ul care a facut iPhone-ul popular in anul 2007 si a fost utilizat in iPod Touch-uri timp de atatia ani de zile si daca acele antene nu ar fi despartit carcasa, probabil ca multi ar fi apreciat ceea ce a creat Jony Ive.

  Acestea fiind spuse, iPhone 6 va fi prezentat in exact o saptamana de zile, pe 9 septembrie, intr-o conferinta Apple. Nu uitati ca pe 9 septembrie va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce va prezenta compania americana!