iPhone 6 – pret posibil divulgat pentru ambele modele

  Cu mai putin de o saptamana inainte ca Apple sa prezinte iPhone 6 si iPhone 6L in cadrul unei conferinte, iata ca astazi ni se arata o imagine in care apar presupuse preturi de vanzare pentru pentru Hong Kong. Pretul iPhone 6 in Hong Kong ar urma sa creasca cu minim 120$, fata de cel practicat acum pentru iPhone 5S, in timp ce pretul iPhone 6L, sau iPhone 6 Air, ar fi cu 160$ mai mare decat cel al iPhone 6, cel de-al doilea terminal urmand a avea un pret de pornire de peste 1000$ in magazinele locale.

  In cea de-a doua imagine puteti vedea pretul iPhone 6 si pretul iPhone 6 Air calculat in dolari in baza imaginii furnizate din Hong Kong, el fiind mult mai mare decat si-ar fi imaginat oricine ca ar putea Apple cere. Practic Apple ar putea cere pe un iPhone 6 aproape la fel de multi bani precum un MacBook Air si daca acest lucru este adevarat, atunci ramane de vazut cate persoane se vor mai grabi sa cumpere aceste terminale din magazinele companiei.

  Din fericire publicatia care a oferit aceasta imagine nu specifica sursa, asa ca ar putea fi vorba despre un dealer separat de Apple Store sau de un operator de telefonie mobila, caz in care pretul mare al iPhone 6 ar fi credibil, dar diferit de cel oficial.