Prima Pagina Apple iPhone 6 – pret posibil divulgat pentru ambele modele

iPhone 6 – pret posibil divulgat pentru ambele modele

  Cu mai putin de o saptamana inainte ca Apple sa prezinte iPhone 6 si iPhone 6L in cadrul unei conferinte, iata ca astazi ni se arata o imagine in care apar presupuse preturi de vanzare pentru pentru Hong Kong. Pretul iPhone 6 in Hong Kong ar urma sa creasca cu minim 120$, fata de cel practicat acum pentru iPhone 5S, in timp ce pretul iPhone 6L, sau iPhone 6 Air, ar fi cu 160$ mai mare decat cel al iPhone 6, cel de-al doilea terminal urmand a avea un pret de pornire de peste 1000$ in magazinele locale.

  In cea de-a doua imagine puteti vedea pretul iPhone 6 si pretul iPhone 6 Air calculat in dolari in baza imaginii furnizate din Hong Kong, el fiind mult mai mare decat si-ar fi imaginat oricine ca ar putea Apple cere. Practic Apple ar putea cere pe un iPhone 6 aproape la fel de multi bani precum un MacBook Air si daca acest lucru este adevarat, atunci ramane de vazut cate persoane se vor mai grabi sa cumpere aceste terminale din magazinele companiei.

  Din fericire publicatia care a oferit aceasta imagine nu specifica sursa, asa ca ar putea fi vorba despre un dealer separat de Apple Store sau de un operator de telefonie mobila, caz in care pretul mare al iPhone 6 ar fi credibil, dar diferit de cel oficial.

 • ksm

  scump! in RO o sa ajunga la un pret de aproximativ 4000 lei 16gb, pentru inceput..

 • Iulia

  Tare mi-e ca se va adeveri pretul de 950 pt 6L. Si vad ca pt 16gb. Not good

 • Srb

  Probabil toate modelele vor avea safir si atunci pretul este justificat

 • Marko

  &zaone: Poti sa imi spui cat estimezi ca va fi cel de 4.7 la “liber” in Romania?
  mersi.

 • dany

  Sunt curios cum o sa justifice Apple acest preț , daca este adevărat

 • In primele zile/saptamana dupa lansare va sari lejer de 1000 de euro. Cand il vor vinde primele magazine, va fi pe la 850 – 900 de euro. La lansarea oficiala va avea pretul din Apple Store-urile din Europa.

 • Adrian

  Nu are cum sa fie asa scump cel de 4,7, avand in vedere ca doar 6L vine cu safir !!! In rest un procesor dual core la 2 GHz …! Pretul va fi undeva la 3500 ron !

 • adrian

  Nu mai sperati la safir pt cel de 4,7, pt ca nu are ! Doar cel de 5,5 va avea, dar si un pret pe masura !

 • Lich991

  @adrian Nu ai de unde sa stii, daca ambele modele nu vor fi la fel de ex 4.7 fără Safir si 5.5 cu Safir, ala de 4.7 nu va avea asa mare success. Părerea mea

 • Lich991

  @Zaone Cam cand crezi (in ce luna) o sa scadă prețurile iPhone-ului 6/6L

 • iPhone 6L cred ca va fi lansat mai tarziu. Cat despre iPhone 6, probabil prin octombrie vor ajunge preturile pe la 900 euro. Cred ca va fi cerere foarte mare pentru iPhone 6 si implicit preturile vor fi mari la cei cere aduc primele unitati in tara.