Facebook a fost acuzata de utilizatori pentru cresterea pretului facturilor abonamentelor de internet

Facebook autoplay video - iDevice.ro

  Facebook, compania care detine cea mai mare retea de socializare de pe glob, este acuzata de catre o multitudine de utilizatori de cresterea pretului facturilor platite la abonamentele de telefonie mobila. La mijloc este functia Auto-play pe care compania Facebook a implementat-o in aplicatia sa anul trecut, ea pornind automat rularea de clipuri video din timeline, acest lucru generand trafic de internet si implicit reducand traficul alocat lunar utilizatorilor sau generand cost suplimentar.

We’ve seen many complaints from people who have been stung with data bills after exceeding their monthly allowance and who believe it to be because of Facebook autoplaying videos.

  Desi Facebook ofera o optiune pentru dezactivarea functiei Auto-play, nu toti utilizatorii sunt constienti de existenta sa, astfel ca multi ajungi sa-si consume traficul alocat lunar mult mai repede decat de obicei. Desigur ca Facebook nu va raspunde vreodata in fata acestor plangeri si nu poate fi trasa la raspundere din moment ce a anuntat schimbarea si metoda de dezactivare a functiei, insa daca ati observat ca ati consumat mai mult trafic decat in mod normal, poate aplicatia Facebook este vinovata.

  In acest articol v-am explicay cum puteti dezactiva functia Auto-play a Facebook.