Orange ofera acces la reteaua 4G tuturor clientilor PrePay printr-o noua optiune dedicata

Acoperire 4G Orange Romania - iDevice.ro

  In cursul acestei zile operatorul de telefonie mobila Orange Romania a anuntat lansarea unei noi oferte dedicate utilizatorilor de cartele prepay, acestia avand acum acces la reteaua 4G cu o noua optiune flexi. Mai exact, utilizatorii de cartele PrePay pot activa aceasta optiune flexi peste orice alta optiune existenta, ei obtinand pana la 250 MB de trafic de internet oricand, 500 MB trafic de internet noaptea, 1 GB de trafic de internet pentru Orange TV Go, plus 50 MB de trafic de internet in Roaming.

  Noua optiune flexi poate fi activata prin meniul self care *100# sau direct din sectiunea Contul Meu a website-ului Orange, insa pentru a va putea conecta la reteaua 4G va trebui sa aveti un terminal si un SIM compatibile. Detalii suplimentare aveti in comunicatul de presa de mai jos.

Orange aduce beneficii bonus și viteze 4G clienților PrePay

Bucureşti, 4 septembrie 2014. Orange deschide seria ofertelor de toamnă şi lansează începând de astăzi oferta adresată clienţilor PrePay, care au posibilitatea să aleagă lunar un beneficiu flexi și viteza 4G pentru internetul inclus în toate opțiunile.

Astfel, fie că au deja o cartelă sau își activează acum un SIM nou, clienții Orange PrePay pot opta gratuit pentru beneficiul flexi pe care vor să îl adauge peste opțiunea existentă. În funcție de opțiunea PrePay activă în cont, clienții pot obține în plus până la 250 MB trafic de internet oricând, 500 MB trafic de internet noaptea, acces prin Orange TV Go la o selecție de canale TV și 1 GB trafic de internet în cadrul aplicaţiei sau 50 MB trafic de internet în roaming.

Oferta se poate activa prin apel gratuit la *100#, ramura flexi, sau direct în contul online Orange pewww.orange.ro/contul-meu , secţiunea bonus beneficii flexi.

Pentru a se bucura de viteza 4G este necesar ca utilizatorii să aibă un dispozitiv compatibil 4G (modem, tabletă, smartphone), să fie în aria de acoperire disponibilă pe www.orange.ro/4g și să aibă un SIM compatibil. În cazul în care nu au unul deja, clienții pot merge în orice Orange shop pentru a schimba gratuit SIM-ul actual cu unul cu acces 4G.

„Clienții Orange PrePay sunt mereu în căutarea celor mai noi tehnologii, vor să testeze și să aibă libertate cât mai mare în alegerea beneficiilor de care au nevoie. Prin campania de toamnă, aducem mai aproape tehnologia 4G, pe care o pot încerca și care le va oferi o experiență mult mai plăcută atunci când accesează internetul, Orange fiind singurul operator din Romania care oferă clienților PrePay posibilitatea să folosească traficul de internet la viteze 4G. În plus, au posibilitatea să beneficieze de trafic de internet suplimentar și sa acceseze serviciul Orange TV Go.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.