Stealth – transforma-te intr-un asasin iscusit intr-un nou joc pentru iPhone si iPad

  Stealth este un joc lansat la mijlocul acestei saptamani in App Store pentru iPhone si iPad, iar prin intermediul sau putem deveni asasini iscusiti pentru a distruge toti inamicii care va sunt pusi in cale. Exact precum intr-un joc din seria HITMAN pentru iOS sau pentru alte platforme, in Stealth va trebui sa va folositi de intuneric si spatiile ascunse pentru a reusi sa va neutralizati inamicii fara a atrage atentia cuiva, altfel nu va veti indeplini obiectivele impuse de catre dezvoltatori.

BE A SHADOW AND NEUTRALIZE YOUR ENEMIES TO SUCCEED IN YOUR QUEST! Finally an experience worthy of the greatest console stealth games, specially fitted for mobile!Stealthily infiltrate a jail to save the members of your clan, solve enigmas and discover your enemies’ real intentions in a heroic fantasy world with a captivating scenario!

  Stealth ne pune la dispozitie nu mai putin de 6 lumi unice in care vom putea indeplini obiectivele stabilite de catre dezvoltatori, o multitudine de inamici diferiti si arme pe care le putem utiliza pentru a ii ucide. O buna parte dintre obiectele fiecarei lumi permit interactiunea cu ele pentru a ne folosi in misiunile de a ucide tintele impuse, personajul controlat de catre noi imbunatatindu-si abilitatile pe parcursul intregului joc pentru a ne permite sa ucidem mai usor.

  • A stealth game designed for mobile
  • Hide behind any wall or object!
  • Accurate touch commands
  • 6 different environments in a unique Heroic Fantasy world
  • Master different weapons
  • Game Center Achievements
  • Texts in english and french. Other languages will be added later.

  Stealth este disponibil pentru DOWNLOAD in format universal in App Store.

Pretul initial:
Nume:
Stealth

4.49

s

Developer: Nicolas LIATTI
Universala
Categoria: Games


Descriere: BE A SHADOW AND NEUTRALIZE YOUR ENEMIES TO SUCCEED IN YOUR QUEST!

„Metal Gear. Tenchu.
These are great examples of stealth action games, and Stealth reminds me a great deal of those titles.” – AppSpy

Finally an experience worthy of the greatest consol…


Dimensiunea aplicatiei este: 169.2 Mb


Articolul precedentiPhone 6 PREZENTARE LIVE – cum o pot vedea ?
Articolul următoriWatch va rula aplicatii, partenerii Apple deja le dezvolta
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.