iWatch va rula aplicatii, partenerii Apple deja le dezvolta

iWatch concept modern - iDevice.ro 5

  Una dintre principalele zvonuri aparute in prima parte a acestui an a sugerat faptul ca iWatch va putea rula aplicatii special dezvoltate pentru versiunea sa de iOS, iar astazi ni se confirma acest lucru. Conform unor surse din cadrul Apple, compania americana a dezvoltat un SDK special pentru iWatch, iar unii parteneti ai companiei, precum Facebook, au deja acest SDK si dezvolta primele aplicatii terte care vor rula pe iWatch in momentul lansarii.

Apple’s upcoming wearable device, based on iOS, will run third-party applications and, furthermore, may come equipped with an App Store, according to two sources with knowledge of the new device. A small handful of high-profile social network and services companies with apps on the iPhone and iPad App Store have already been seeded with a pre-release version of the Apple SDKfor wearables under strict non-disclosure agreements.

iWatch aplicatii dedicate si App Store

  iWatch ar putea veni inclusiv cu un App Store dedicat pentru a permite utilizatorilor sa descopere mai usor aplicatiile special dezvoltate pentru ei, Apple trimitand abia recent acest SDK catre partenerii sai. Desi iWatch nu va fi lansat pana la inceputul anului viitor, Apple va prezenta aplicatii pentru el in cadrul evenimentului de marti, asa ca vom vedea atunci o aplicatie Facebook, probabil o aplicatie Twitter si cine stie ce alte aplicatii interesante.

iWatch accesoriu vestimentar cu senzori biometrici

  iWatch este gandit ca un accesoriu vestimentar, dar va avea implementati o multitudine de senzori biometrici din care vor fi preluate informatii despre noi, informatii care vor fi stocate in aplicatia iOS 8 Health. Mai mult decat atat, iWatch va avea implementata si tehnologia NFC care va permite efectuarea de plati mobile, probabil si in lipsa unui iDevice care sa le autorizeze, asa ca vorbim despre un smartwatch complex in care Apple are foarte mare incredere.

  In final, se pare ca iWatch ar putea avea si o noua functie de cartografiere care se va baza pe senzorii implementati in el, insa deocamdat animeni nu stie care va fi rolul sau. Ieri va spuneam ca Apple a invitat pentru prima oara editori de moda la un eveniment propriu, semn ca iWatch va fi mult mai mult decat un simplu ceas destept.

  iWatch va fi prezentat pe 9 septembrie intr-o transmisiune IN DIRECT si nu uitati ca pe 9 septembrie va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce va prezenta compania Apple.