iPhone 6 – iata data de lansare pentru ambele modele

iPhone 6 FUNCTIONAL - iDevice.ro 3

  iPhone 6 si iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch urmeaza sa fie prezentate maine seara IN DIRECT in cadrul unei conferinte organizate de catre compania Apple in Cupertino. Desi acest lucru este zvonit de saptamani intregi, datele de lansare ale celor doua dispozitive au variat de la zvon la zvon, lansarea iPhone 6 fiind programata pe 19 septembrie, in timp ce lansarea iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch ar fi fost pregatita pentru sfarsitul acestui an.

  Ei bine, se pare ca lucrurile s-ar fi schimbat si o sursa, care a oferit in trecut informatii valide despre lansarile de produse Apple, sustine acum ca iPhone 6 si iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch vor fi lansate pe 19 septembrie. Dupa cum era de asteptat, iPhone 6 ar urma sa fie disponibil in cantitati mult mai mari decat iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, Apple mizand pe cerere mult mai mare pentru dispozitivul cu ecran mai mic.

  Avand in vedere ca vorbim tot despre un zvon, el trebuie tratat cu neincredere, insa numarul mare de componente pentru iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch ar putea sugera faptul ca terminalul ar putea fi lansat acum. Chiar si asa, v-am spus ca lansarea iPhone 6 din 19 septembrie este cat se poate de probabila, acest terminal urmand a ajunge primul pe piata.

  Nu uitati ca pe 9 septembrie va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce va prezenta compania Apple.

6 COMENTARII

  1. @zaone de ce blogul tau nu e cunoscut mai mult in media ca toți im.becilii sa aibă surse corecte. Acum 1 ora un canal de muzica publica pe o rețea de socializare mesajul ca iphone 6 va fi lansat pe data de 9 Septembrie. E o diferența între lansare si prezentare. Trist…trăim in romania si asta ne ocupa tot timpul…

  2. @alexalexandru: E cunoscut, stai linistit. Problema e ca in Romania ziarele mari fura fara sa te crediteze si baietii care fac copy paste acolo, scriu tampenii cand se apuca sa mai scrie ceva singuri. Aveam de gand sa scriu azi un articol legat de subiectul asta, asa cum fac in fiecare an pentru ca anual se spun aceleasi prostii, m-am razgandit, dar pana la urma o s-o fac.

  3. @liviu: Eu sunt unul dintre putinii prosti care fac asta, la articolele care au sursa, cum e si asta. Nu-mi insusesc informatia asta ca doar nu am aflat-o eu si in articol exista link la sursa.

  4. A doua venire a lui Isus pe pământ trecut neobservata datorită lansării noului iPhone 6!
    Fiul celebrei divinităţi Dumnezeu, Iisus, a trăit aseară una dintre cele mai mari dezamăgiri din ultimii 2000 de ani. Venit pentru a doua oară pe Pământ cu nişte treburi, Iisus a avut ghinionul ca aseară să fie lansarea oficială a noului iPhone. Deşi avea la el şi crucea pe care a fost răstignit, tocmai pentru a fi mai ușor de recunoscut, prezenţa sa a trecut aproape neobservată.
    Ba, mai mult, când a încercat să spună că este Iisus, fiul lui Dumnezeu, i s-a replicat că adevăratul Iisus este Steve Jobs şi că acesta a murit. Dezamăgit, Iisus şi-a vărsat amarul pe Facebook: „Se pare că Steve Jobs a creat o religie comercială, mult mai de succes ca cea a Tatălui meu. Are şi El o vârstă, nu mai ţine pasul cu noile tendinţe în credinţe. Asta e, viaţa de apoi merge mai departe :(.
    Deşi s-a numărat printre puţinii care au sesizat a doua venire a lui Iisus pe Pâmânt, Patriarhul Daniel a dat un simplu Like la postarea fiului lui Dumnezeu, după care a trimis următorul e-mail către Patriarhie:
    From:Preafericitul Daniel
    Subject:Isus
    To:Patriarhia
    Ahoi,
    Vedeți ca a venit Isus pe Pământ,ocupati-va puțin de El. Eu sunt prins cu ceva ce nu suporta amânare.
    Găsiți voi o scuza.
    Daniel(acel Daniel)
    Sent from my iPhone.