iPhone 6 LIVE – stream VIDEO pentru Windows

  Prezentarea LIVE a iPhone 6 din aceasta seara va fi vizibila pe toate produsele companiei Apple, insa cei din Cupertino nu permit utilizatorilor platformei Windows sa foloseasca website-ul sau pentru a vedea stream-ul VIDEO IN DIRECT. Pentru acest mic inconvenient exista si o rezolvare care va permite sa vedeti prezentarea iPhone 6 LIVE pe Windows fara prea multe batai de cap si in acelasi timp cu restul celor care detin deja un produs al Apple.

iPhone 6 LIVE – stream VIDEO pentru Windows

  1. Descarcati programul VLC din aceasta pagina si instalati-l in Windows.
  2. Deschideti programul, iar in partea dreapta sus veti avea afisata o optiune Media. Selectati acea optiune si apoi Open Network Stream.
  3. In fereastra nou deschisa va trebui sa introduceti un link de genul acesta <—  va deveni activ la ora 20:00!!!
  4. Dupa ce introduceti link-ul apasati butonul Play si stream-ul va incepe.

  Avand in vedere ca deocamdata Apple nu a publicat un stream VIDEO pentru conferinta, va trebui sa asteptati pana la ora 20:00 cand va trebui sa vedeniti aici pentur a il gasi in acest articol in ideea de a il introduce in VLC. Va recomand sa faceti bookmark acestei pagini pentru diseara.

  Nu uitati ca diseara va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce va prezenta compania Apple.

44 COMENTARII

  1. VLC can’t recognize the input’s format:
    The format of ‘http://p.events-delivery.apple.com.edgesuite.net/14pijnadfpvkjnfvpijhabdfvpijbadfv09/m3u8/atv_mvp.m3u8’ cannot be detected. Have a look at the log for details.

    Mai are cineva problema asta ?